Protan InfraPlan Veden Suojausjärjestelmä

Protan InfraPlan Veden Suojausjärjestelmä

Protan InfraPlan on täydellinen vesien suojausjärjestelmä tunneleihin ja maanalaisiin rakenteisiin. Hyötyjä ovat alhaiset elinkaarikustannukset, helppo asennus ja ympäristöhyödyt.

arrow_downward

Elämme maailmassa, joka on riippuvainen liikkuvuudesta. Tunneleilla ja muulla maanalaisella infrastruktuurilla on tärkeä rooli hyvin toimivassa yhteiskunnassa. Tämän elintärkeän infrastruktuurin on kestettävä kovaa rasitusta vuosikymmeniä ja jopa vuosisatoja.

Vedenpaine, myrkylliset kemikaalit ja bakteerit, kaasun diffuusio, geostaattinen rasitus, liikennetärinä, äärimmäiset lämpötilanvaihtelut, muut sää- ja ilmastorasitukset - luettelo niistä tekijöistä, joita maanalaisen infrastruktuurin on kestettävä, on pitkä. Siksi on tärkeää, että käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja suojausjärjestelmiä, joiden käyttöikä on pitkä.  

Infraplan_tunnelmembran.jpg

Protanilla on yli 80 vuoden kokemus kermien valmistuksesta. Samaan aikaan meillä on lähes yhtä pitkä kokemus tunnustettujen tuotteiden ja ratkaisujen toimittamisesta tunneleiden ja kaivosten ilmanvaihdossa käytettäviin järjestelmiin. Olemme yhdistäneet tämän osaamisen ja markkinatuntemuksen luodaksemme kestävän ja erittäin vahvan veden suojausjärjestelmän kaikentyyppisiin tunneleihin.

Protan Infraplan lanseerattiin vuonna 2021, ja se on suunniteltu toimivaksi ja monipuoliseksi. Tämä kestävä, homogeeninen, joustava ja vesitiivis yksikerroksinen kermi on tehty kestämään.

Protanin tunnelikermi on vakiinnuttanut asemansa Turkin tunnelimarkkinoilla jo useiden vuosien ajan, ja sitä käytetään muun muassa laajasti Istanbulin maanalaisessa raidejärjestelmässä. Se täyttää Norjan tielaitoksen ja muut eurooppalaiset vaatimukset.

Protan InfraPlan on yrityksille helppo käyttää ja asentaa. Protan-vesikatteet tunnetaan pitkästä käyttöiästään ja alan pienimmästä hiilijalanjäljestään, ja nämä tärkeät pitkäikäisyyttä ja kestävyyttä koskevat arvot pätevät myös tunnelikermeihimme.

Tunnelin suojaamisen lisäksi Protan-tunnelikermit auttavat myös suojaamaan tunnelissa ja sen ympäristössä olevaa aluetta, esimerkiksi estämällä pohjaveden pilaantumisen ja öljyn tai kemikaalien vuotamisen tunnelista luontoon. 

Ota yhteyttä

Rune Andresen - Area Sales Manager T&M

Rune Andresen

Area Sales Manager T&M
Arndt Hedtkamp - Sales Manager – Tunneling & Mining

Arndt Hedtkamp

Sales Manager – Tunneling & Mining

Protan InfraPlan brochure (English)

Download

Protan Ventiflex

Protan Ventiflex tuotteet ja ratkaisut