Funksjonærer_001.jpg

Työurat

Protan on yli 80 vuoden ajan kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja globaaleille markkinoille ja haastaviin ilmastoihin. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja tavarantoimittajiemme kanssa ollaksemme teknologian, kestävyyden ja asiantuntemuksen kärjessä. Haluaisitko liittyä joukkoomme?

Protan on kansainvälinen yritys, jolla on toimistoja ja työntekijöitä 11 maassa ja viidessä tuotantolaitoksessa. Kattourakointiyrityksellämme on toimipisteitä kaikkialla Skandinaviassa.  

arrow_downward
Protan AS

Protan AS

Pääkonttorimme sijaitsee Drammenissa, Norjassa. Täällä valmistetaan myös vesikatteita, teknisiä tekstiilejä ja tunneleiden tuuletuskanaviin käytettäviä kermejä.

Protan-yritykset:

Norja: Protan AS, Protan Entreprenør AS ja tytäryhtiöt (kattourakoitsijat), Litex AS (märkätilajärjestelmät).
Ruotsi: Protan AB, Protan Entreprenad AB (kattourakoitsijat).
Tanska: Skantag (kattourakoitsijat)
Suomi: Protan Oy
Puola, Baltia ja Itä-Eurooppa: Protan Polska, Protan Elmark (hallien rakentaminen).
Turkki ja Lähi-itä: Protan Turkki
Yhdistynyt kuningaskunta: Protan (UK) Ltd
Kaakkois-Eurooppa: Protan South-East
Espanja ja Portugali: Protan Cubiertas Y Membranas.
Saksa: Protan Deutschland

Lisäksi meillä on maailmanlaajuinen jakelu- ja kumppaniverkosto.

Protanin tuotantolaitokse

Protanin tuotantolaitokse

Protanilla on kolme tuotantoyksikköä Norjassa (Drammen, Nesbyen ja Sandefjord) sekä tehtaat Poznanissa Puolassa ja Gebzessä Istanbulin ulkopuolella Turkissa.

Drammen: Laadukkaita ja ympäristöystävällisiä kattokermejä, teknisiä tekstiilejä ja Ventiflex-tunneli-ilmanvaihtokanavien tekstiilejä valmistetaan pääkonttorimme vieressä Drammenissa sijaitsevassa tehtaassa.

Nesbyen: Nesbyenin tuotantoyksikössä jalostetaan ja sovitetaan Drammenissa tuotettuja kermejä, tekstiilejä ja tuuletusmateriaaleja.

Sandefjord: Protan osti Litexin, joka sijaitsee Sandefjordissa, vuonna 2015. Täällä valmistetaan tunnettuja märkätiloissa käytettäviä kermejä.

Poznan: Protan Elmark Poznanissa valmistaa Protanin teknisiin tekstiileihin perustuvia kokonaisia halleja moniin tarkoituksiin. Näitä viedään kaikkialle maailmaan.

Istanbul: Protan osti turkkilaisen Multiplanin vuonna 2019. Turkin Gebzessä Istanbulin ulkopuolella sijaitseva tehdas on korkeatasoinen moderni tuotantoyksikkö, joka valmistaa kermejä sekä kattoihin että tunneleihin.

Protanin kattourakoitsijat

Protanin kattourakoitsijat

Protan Entreprenør, Norja:

Oslossa, Drammenissa, Semissä, Gjøvikissä, Nesbyenissä, Stavangerissa, Haugesundissa, Bergenissä, Trondheimissa, Kristiansundissa, Levangerissa, Bodøssä, Narvikissa ja Tromssassa on yhteensä 14 konttoria.

Protan Entreprenad, Ruotsi:

Toimipisteet Alingsåsissa, Tukholmassa ja Örebrossa.

Skantag, Tanska:

Sijaitsee Vibyssä, Århusin eteläpuolella, ja sillä on toimipisteitä eri puolilla Tanskaa.