Terassipäällysteet

Terassipäällysteet

Parvekkeet ja terassit ovat erityisen alttiita rankkasateiden ja lumisateiden aiheuttamalle kulutukselle.

arrow_downward
Protanilla on vankat ja kestävät järjestelmät, jotka suojaavat terassin ja parvekkeen lattioita kosteudelta, homeelta, laholta ja korroosiolta.

Parvekkeet ja terassit ovat erityisen alttiita rankkasateiden ja lumisateiden aiheuttamalle kulutukselle. Siksi vankka ja kestävä ratkaisu, joka takaa vedenpitävät terassit ja vaatii vain vähän huoltoa, vetoaa yksityishenkilöihin, yhteisomistajiin ja taloyhtiöihin.

Protan-terassipäällysteet on tehty ulkokäyttöön skandinaavisessa ilmastossa. Ne ovat korkealaatuisia, niillä on pitkä käyttöikä ja ne takaavat vedenpitävän terassin.


Kattoasiantuntijat hitsaavat terassin kermit

Jos olet yksityishenkilö, joka haluaa päällystää terassinsa Protan -kermeillä, suosittelemme ottamaan yhteyttä johonkin valtuutettuun kattourakoitsijaamme. Hän tulee tiloihisi ja asentaa terassipäällysteen samalla tavalla kuin tavalliset kattorakenteet. Protan-terassipäällysteet hitsataan kuumalla ilmalla, mikä on ympäristöystävällinen ja päästötön menetelmä.

Näkyviksi jäävien ja peitettävien terassipäällysteiden ero

Toimitamme ratkaisuja sekä näkyville jääville, että peitettäville terasseille. Terassin tai parvekkeiden lattioissa käytettävien terassipäällysteiden päälle voidaan asentaa erilaisia materiaaleja, kuten betonilaattoja, klinkkereitä tai terassilautoja.

Meillä on kolme erilaista tuotetta, jotka takaavat vesitiiviit terassien ja parvekkeiden lattiat. Kaikki kolme tuotetta täyttävät Norjan ja Skandinavian ohjeiden mukaisesti paloluokan BROOF (t2) vaatimukset alustalle, jolle ne asennetaan.

Painolasti- ja viherkatot

Painolasti- ja viherkatot

Intensiivisillä viherkatoilla on yleensä yli 300 mm:n syvyinen maakerros. Tämä ratkaisu soveltuu hyvin kasvillisuudelle, jolla on syvemmälle ulottuvat juuret. kuten pensaille ja puille.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Teemu Tuuli - Toimitusjohtaja, myynti

Teemu Tuuli

Toimitusjohtaja, myynti
Helle Vuorvirta - Liiketoiminnan kehityspäällikkö, myynti

Helle Vuorvirta

Liiketoiminnan kehityspäällikkö, myynti
Pia Heikkinen - Toimistopäällikkö, tilaukset, toimitukset, laskutus

Pia Heikkinen

Toimistopäällikkö, tilaukset, toimitukset, laskutus
Teknisiä Työkaluja

Teknisiä Työkaluja

Protan on kehittänyt useita ainutlaatuisia teknisiä työkaluja, jotka varmistavat laadun, tehokkuuden ja kustannusten optimoinnin koko projektissa. Alla on lisätietoja eri työkaluista

 Etsi asiakirjoja ja todistuksia

Etsi asiakirjoja ja todistuksia

Vakuutu ammattitaidostamme ja tuotevalikoimastamme. Etsi asiakirjoja ja todistuksia Protanin tuotteista ja opi lisää toiminnastamme.