Kaikille alustoille

Kaikille alustoille

Protanin vakio limitetty asennus mekaanisesti kiinnitettynä voidaan asentaa kaikille alustoille ja käyttää sekä uudiskohteissa sekä saneerausprojekteissa.

arrow_downward

Yhteenveto

  • Mekaanisesti kiinnitetty kattojärjestelmä asennetaan tyypillisesti profiilipellin tai puurakenteisen katon päälle.
  • Kermirullat limitetään vähintään 120mm ja kermit hitsataan yhteen kuumailmalla, näin muodostuu homogeeninen ja vesitiivis sauma.
  • Ei käytetä liimoja tai liuottimia, mikä tarkoittaa, että kaikki järjestelmän materiaalit ja komponentit ovat täysin kierrätettäviä.
  • 2m leveiden kermirullien käyttäminen katon keskialueilla tuo kattourakoitsijalle merkittäviä työn- ja ajansäästöjä.

Vakio limitetty asennus

Protan vakio limitetty asennus on mekaanisesti kiinnitettävä kattojärjestelmä, joka asennetaan tyypillisesti profiilipellin tai puurakenteisen katon päälle.

Protanin hyväksymä esimerkiksi polyeteenistä valmistettu höyrysulkukerros levitetään ensin alustalle, tämän jälkeen Protanin hyväksymä eristekerros ja Protan SE PVC yksikerros vesikate.

Eriste ja Protan –kermi kiinnitetään kattorakenteeseen mekaanisesti ruuveilla ja teleskooppikiinnikkeillä, joiden tiheys määräytyy Protanin teknisen palvelun tekemällä tuulikuomalaskelmalla.

Protan –kermirullat asennetaan päällekkäin vähintään 120mm ja hitsataan yhteen kuumailmalla homogeenisen ja vesitiiviin sauman muodostamiseksi. Koska sidosaineita eikä liuottimia käytetä, kaikki järjestelmän materiaalit ja komponentit ovat täysin kierrätettäviä.

Protanin limitetyssä asennusjärjestelmässä kermi kiinnitetään mekaanisesti alustaan sen pitkittäisreunasta, joka on päällekkäin viereisen kermin kanssa. Mekaaninen kiinnitys ja kuumailmahitsaus takaa tasaisen sauman, joka on vahvempi kuin itse kermi.

Protan SE kermi voidaan toimittaa 1,00m ja 2,00m leveinä rullina. 2m leveiden rullien käyttäminen katon keskialueilla tuo merkittäviä työ- ja ajansäästöjä kattourakoitsijalle.

Löydä kattourakoitsija läheltä sinua

Löydä kattourakoitsija läheltä sinua

Katsele kattotuotteitamme, tarvikkeita sekä työkaluja

Katsele kattotuotteitamme, tarvikkeita sekä työkaluja

Protan –tuotteiden hiilijalanjälki on yksi pienimmistä kattomateriaaleissa. Tästä voit katsella tuotteitamme tuoteryhmittäin tai sovelluksittain.

Katsele tuotteita

Protan Suomessa

Sami Styrman - Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto

Sami Styrman

Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto
Frank Tore Johansen - Myynti, reklamaatiot (in English)

Frank Tore Johansen

Myynti, reklamaatiot (in English)
Paavo Penjam - Tekninen neuvonta ym.

Paavo Penjam

Tekninen neuvonta ym.