Tulevaisuuden turvaa tämän päivän äärimmäisiin sääolosuhteisiin

Tulevaisuuden turvaa tämän päivän äärimmäisiin sääolosuhteisiin

Protan BlueProof vedenviivästysjärjestelmä soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Asennus suoritetaan käyttämällä yhtä useista tutuista vedeneristysmenetelmistä. water attenuation system is suitable for both new-build and renovation.

arrow_downward

Yhteenveto

  • Kustannustehokas ratkaisu: Poistaa laajojen maanalaisten hulevesijärjestelmien tarpeen.  
  • Veden viivästäminen: Huleveden poistoa voidaan tyypillisesti vähentää 70-80 prosenttia, kun hulevettä voidaan viivästää jopa 24 tuntia.
  • Ympäristöystävällinen ratkaisu: BlueProof järjestelmä on ympäristöystävällinen, koska se on sekä kestävä että auttaa tulviin suojautumisessa.
  • Tulvasuojaus: Voi säästää huomattavia summia rahaa tulvauhkaan varautumisessa.

Protan BlueProof järjestelmä

Tällä järjestelmällä sadevesi päästetään katolta asteittain sadevesiverkostoon välttäen ylikuormittumista, joka johtaa tulviin.

Yleisimmät vedeneristystavat ovat mekaaninen ja vakuumijärjestelmät, mutta myös liimakiinnitystä voidaan käyttää tai muita järjestelmiä voidaan käyttää sen mukaan, mikä yksittäiselle rakennukselle on paras.

Most common roofing methods are mechanical and vacuum fastening, but bonding or other known systems may also be used based on what is best for the individual building. Protan BlueProof järjestelmä on kehitetty sekä perinteisiin että umpivirtausviemäreihin.

Protan BlueProof - järjestelmässä käytetään Protan BP- ja BPX -kermejä. Protan BP ja BPX ovat vahvoja ja kestäviä PVC -kermejä, joissa on erittäin vahva polyesterivahvike. Protan BPX:ssä on lisäksi kääntöpuolelle laminoitu polyesterifleece, joka on tarkoitettu ensisijaisesti bitumikattojojen saneerauskäyttöön.

Löydä kattourakoitsija läheltä sinua

Löydä kattourakoitsija läheltä sinua

Katsele kattotuotteitamme, tarvikkeita sekä työkaluja

Katsele kattotuotteitamme, tarvikkeita sekä työkaluja

Protan –tuotteiden hiilijalanjälki on yksi pienimmistä kattomateriaaleissa. Tästä voit katsella tuotteitamme tuoteryhmittäin tai sovelluksittain.

Katsele tuotteita

Protan Suomessa

Sami Styrman - Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto

Sami Styrman

Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto
Frank Tore Johansen - Myynti, reklamaatiot (in English)

Frank Tore Johansen

Myynti, reklamaatiot (in English)
Paavo Penjam - Tekninen neuvonta ym.

Paavo Penjam

Tekninen neuvonta ym.