Nopein asennusjärjestelmä

Nopein asennusjärjestelmä

Protanin tehdasvalmisteiset suurkermit ovat paras ja nopein ratkaisu tuulisilla alueilla, joten se on ideaali ratkaisu, kun katto on peitettävä nopeasti.

arrow_downward

Yhteenveto

  • Ihanteellinen ratkaisu suurille ja selkeille kattopinnoille, joilla perinteisesti käytettäisiin vakio Protan SE –kermirullia. Mahdollistaa suurten Protan kattopintojen nopean asennuksen vähentämällä paikan päällä tehtävää kuumailmahitsausta jopa 70%.
  • Vähentää merkittävästi tarvittavan kermin määrää, koska tehdasvalmistuksessa vierekkäisten kermien limitysten määrä ja leveys on minimoitu.
  • Sidosaineita eikä liuottimia ole käytetty, mikä tarkoittaa, että kaikki järjestelmän materiaalit ja komponentit ovat täysin kierrätettäviä.

Tehdasvalmisteiset suurkermit kiinnityskaistoilla

Protan tehdasvalmisteiset suurkermit on kermin kääntöpuolelle hitsatuista kiinnityskaistoista mekaanisesti kiinnitettävä järjestelmä, jossa hyödynnetään ainutlaatuisesti esivalmistettuja Protan SE- tai G- kermejä.

Protanin hyväksymä polyeteenistä valmistettu höyrynsulkukerros levitetään ensin rakenteen päälle, jonka jälkeen Protanin hyväksymä eriste sekä esivalmistettu Protan G (suojatut järjestelmät) tai SE (näkyvät katot) PVC yksikerros kermi.

Tehdasvalmisteinen Protan –suurkermi kiinnitetään kattorakenteeseen mekaanisesti ruuveilla ja teleskooppikiinnikkeillä (joiden tiheys määräytyy Protanin teknisen palvelun tekemällä tuulikuomalaskelmalla) kermin taustapuolelle hitsattujen kiinnityskaistojen läpi. Kermit limittyvät tehdasvalmisteisessa kermissä vähintään 40mm ja ovat kuumailmahitsattu yhteen homogeeniseksi ja vesitiiviiksi saumaksi

Koska sidosaineita eikä liuottimia käytetä, kaikki järjestelmän materiaalit ja komponentit ovat täysin kierrätettäviä.

Tehdasvalmisteiset Protanin PVC yksikerroskermit ovat ideaali ratkaisu suurille ja selkeille kattopinnoille, joilla perinteisesti käytetään vedeneristämiseen Protan SE vakiokermejä.

Tehdasvalmisteiset kermit mahdollistavat suurten alueiden kattamisen nopeasti ja vähentävät työmaalla tarvittavaa kuumailmahitsausta jopa 70%.

Tehdasvalmisteiset Protan suurkermit on esivalmisteita, joiden taustapuolelle on tehtaalla hitsattu suurtaajuushitsaustekniikalla kiinnityskaistat. Kiinnityskaistat sijoitetaan kermin taaksen suunnitelmien mukaan, usein noin 1m välein, joka simuloin 1m leveiden rullien käyttämistä vakiorullien asentamisessa. Kiinnityskaistojen etäisyyttä voidaan myös pienentää erimerkiksi kovien tuulikuormien huomioon ottamiseksi.

Esivalmistetut kermit vähentävät merkittävästi tarvittavan kermin määrää, koska vierekkäisten kermirullien limitysten määrä ja leveys on minimoitu.

Löydä kattourakoitsija läheltä sinua

Löydä kattourakoitsija läheltä sinua

Katsele kattotuotteitamme, tarvikkeita sekä työkaluja

Katsele kattotuotteitamme, tarvikkeita sekä työkaluja

Protan –tuotteiden hiilijalanjälki on yksi pienimmistä kattomateriaaleissa. Tästä voit katsella tuotteitamme tuoteryhmittäin tai sovelluksittain.

Katsele tuotteita

Protan Suomessa

Sami Styrman - Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto

Sami Styrman

Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto
Frank Tore Johansen - Myynti, reklamaatiot (in English)

Frank Tore Johansen

Myynti, reklamaatiot (in English)
Paavo Penjam - Tekninen neuvonta ym.

Paavo Penjam

Tekninen neuvonta ym.