Tehokas pintavesien hallinta

Tehokas pintavesien hallinta

Äärimmäiset sääolot ovat uusi normaali. Siksi Protan on kehittänyt BlueProof -järjestelmän, joka vähentää tulvavahinkojen riskiä.

arrow_downward

Veden viivästäminen katoilla

Meillä on pitkä kokemus kiinteistökehittäjien, arkkitehtien ja rakennusinsinöörien tukemisessa kattojen potentiaalin hyödyntämisessä.

Jos rakennuksesi vesikate alkaa saavuttaa käyttöikänsä loppua tai joudut tekemään laajoja korjauksia iän ja kulumisen vuoksi, voi olla aika vaihtaa vesikate. Voimme varmasti auttaa sinua tässä, mutta voisi olla myös hyvä tilaisuus arvioida, voidaanko kattoa hyödyntää vielä paremmin.

Perinteisesti katto on käyttämätön alue, jolla ei ole erityistä arvoa rakennuksen omistajalle. Katolla on kuitenkin monia mahdollisuuksia tuottaa lisäarvoa. Voidaanko sitä käyttää esimerkiksi veden viivästämiseen tai estämään tulvimista maan tasolla? Voisiko kattoterassi nostaa kiinteistön arvoa – sekä taloudellisesti että talossa asuvien tai työskentelevien viihtyvyyden kautta? Voidaanko katolle asentaa aurinkopaneeleja? Tekeekö viherkattoratkaisu rakennuksesta esteettisemmän ja lisää siten kiinteistön arvoa?

Protan on kaksi kertaa saanut Norjan rakennusalan innovaatiopalkinnon; vuonna 2017 Protan BlueProof vedenviivästys järjestelmälle ja vuonna 2019 vedenviivästyksestä viherkatoilla – Protan BlueRoof Green ratkaisulle.

Ota yhteyttä

Teemu Tuuli - Toimitusjohtaja, myynti

Teemu Tuuli

Toimitusjohtaja, myynti
Helle Vuorvirta - Liiketoiminnan kehityspäällikkö, myynti

Helle Vuorvirta

Liiketoiminnan kehityspäällikkö, myynti
Pia Heikkinen - Toimistopäällikkö, tilaukset, toimitukset, laskutus

Pia Heikkinen

Toimistopäällikkö, tilaukset, toimitukset, laskutus