Terveys, turvallisuus ja ympäristö

Terveys, turvallisuus ja ympäristö

Työskentelemme jatkuvasti terveyttä edistävien aloitteiden parissa ja pyrimme olemaan työpaikka, jossa kukaan ei loukkaannu tai sairastu työnsä vuoksi.

arrow_downward

Kaikille meille Protanilla hyvä terveys on tärkeää, ja se on kriittinen menestystekijä tehtävämme toteuttamisessa. Siksi keskitymme työtovereidemme terveyteen ja työympäristömme jatkuvaan parantamiseen.

Toimintamme perustuu materiaalien ja energian tehokkaaseen käyttöön, ja keskitymme luonnonvarojen käytön vähentämiseen sekä päästöjen ja jätteiden vähentämiseen. Pyrimme tekemään tuotteistamme kierrätettäviä tai turvallisesti palautettavia.

Protanilla on ensiluokkaiset turvatoimet ja koulutus, joilla vähennetään onnettomuuksia ja vahinkoja ihmisille, ympäristölle ja materiaaleille. HSE-toiminta-ajatuksessamme todetaan myös, että toimintaperiaatteemme on nolla tapaturmaa ja onnettomuutta. Korostamme jatkuvaa oppimista riskien arvioinnin ja poikkeamien raportoinnin avulla.

Seuraamme säännöllisesti toimintaamme sekä sisäisesti, että ulkoisesti varmistaaksemme, että HSE-, laatu- ja ympäristöpolitiikkoja noudatetaan yrityksen kaikilla osa-alueilla.