headerbilde nyhetsbrev .jpeg

Protan Futureproofing Waterproofing

Meillä on yli 900 työntekijää, joista 150 työskentelee pääkonttorissamme Drammenissa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 180 miljoonaa euroa.

arrow_downward
Perustettu
Perustettu
1939
Työntekijät
Työntekijät
900
Vuotuinen liikevaihto
Vuotuinen liikevaihto
2022: MNOK 2695 / MEUR 261

Suurin liiketoiminta-alueemme on kattourakointi ja kermit. Olemme erikoistuneet myös räätälöityihin ilmanvaihtojärjestelmiin kaivoksiin ja tunneleihin.

Lisäksi valmistamme varasto- ja teollisuushalleja PVC:stä, tulvasuojavarusteita, vesiviljelyratkaisuja, öljysäkkejä, öljypuomia ja paljon muuta. Näitä tuotteita viedään kaikkialle maailmaan. Protan on myös yksi Pohjois-Euroopan johtavista kattourakointiyrityksistä.

Yli 80 vuoden kokemuksella Protan on kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja globaaleille markkinoille ja vaativiin ilmastoihin. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja tavarantoimittajiemme kanssa, jotta voimme olla edelläkävijöitä teknologian, ympäristöratkaisujen ja asiantuntijuuden alalla.

Tämän ainutlaatuisen kokemuksen ja näkemyksen ansiosta voimme toimittaa joustavia, paikallisiin vaatimuksiin räätälöityjä ratkaisuja - olipa kyseessä sitten ympäristöystävällinen vesitiivis katto, haastava ilmanvaihto tai muu suojaus, joka edellyttää teknisesti edistyksellistä ratkaisua.