Infraplan - Muut järjestelmät


Louhittujen tunneleiden lisäksi, Protan voi toimittaa monipuolisia vedeneristysjärjestelmiä monenlaisiin maanalaisten rakenteiden sovelluksiin.

Leikkaa ja Peitä - “sateenvarjojärjestelmä”

Protan suosittelee “sateenvarjojärjestelmille”, jotka ovat irralleen asennettuja kermejä veden poistamiseksi osastoilla varustetuissa tunneleissa, seuraavaa järjestelmää:

  1. Protan InfraPlan-tunnelikalvo
  2. Protan Kiinnike
  3. Protan Geo (geotekstiili)

Protan InfraPlanilla on erinomaiset ominaisuudet pohjavettä ja kemikaaleja vastaan. Siksi se on turvallinen valinta viemäröityjen järjestelmien vedeneristyksen pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Leikkaa ja peitä - sulkujärjestelmä

Painevesiolosuhteisiin, joissa on osastoja ja injektointijärjestelmä, Protan suosittelee seuraavaa järjestelmää:

  1. Protan InfraPlan-tunnelikalvo
  2. Protan Kiinnike
  3. Protan Suojakermi
  4. Protan Inject (ruiskutusletku)
  5. Protan Geo (geotekstiili)
  6. Protan-vesipalkit tai Protan-tiivistysteippi

Protan InfraPlan -kermit tarjoavat vankan ja kestävän järjestelmän, joka kestää hydrostaattista painetta tunneleissa, joissa on osastointisuojaus.

Poikittaiskäytävät

Protan tarjoaa tehokkaita ratkaisuja rinnakkaisten tunneleiden välisten poikittaiskäytävien vedeneristämiseen tai siirtymiin tunnelien sisällä.

PVC-tiivistysnauhamme Protan Seal Tape on suunniteltu varmistamaan suojausjärjestelmän jatkuvuus säilyttämällä sama lujuus rakenteen varrella, ja se soveltuu erinomaisesti poikittaiskäytävä sovelluksiin.

Sisäänkäynnit ja siltarummut

Juuri- ja mikrobiologinen kestävyys, muodon pysyvyys ja tietenkin vesitiiviys ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta Protan InfraPlan -kermit soveltuvat erinomaisesti myös tunneleiden sisäänkäyntien ja siltarumpujen vedeneristyksiin.

Protan suosittelee InfraPlan P20/P22 -kermien käyttöä tämäntyyppisissä kohteissa, koska siinä yhdistyvät kaikki vaaditut ominaisuudet ja se on samalla helppo käsitellä ja asentaa.

Saatavilla on myös muita järjestelmiä ja vedeneristysratkaisuja. Protan auttaa sinua löytämään hankkeellesi sopivimman järjestelmän.

Ota yhteyttä

Rune Andresen - Area Sales Manager T&M

Rune Andresen

Area Sales Manager T&M
Arndt Hedtkamp - Sales Manager – Tunneling & Mining

Arndt Hedtkamp

Sales Manager – Tunneling & Mining