Raittiin ilman siirtämisen taidetta

Raittiin ilman siirtämisen taidetta

Joustavat ilmanvaihtojärjestelmämme kaivoksia ja tunneleita varten ovat maailman innovaatisimpia..

  • Kun Protan perusti Ventiflesin vuonna 1949, olimme ensimmäinen toimittaja Euroopassa joustaville ilmanvaihtokanaville kaivoksiin ja tunneleihin.

  • Näiden reilun 70 vuoden aikana olemme keränneet laajaa asiantuntemusta ja kokemusta, joka on luonut pohjan tämän päivän maailman johtaville tuotteille ja ratkaisuille.

arrow_downward

Paloa hidastava ja itsestään sammuva

Kaikki ilmanvaihtojärjestelmämme on räätälöity yksittäisen projektin tarpeeseen ja toimitetaan koostuen viidestä erilaisesta kanavasta.

Kaikki nämä viisi ovat paloa hidastavia ja itsestään sammuvia. Lisäksi kaksi niistä on ominaisuudeltaan antistaattisia ja ne on kehitetty erityisesti ympäristöihin, joissa on syttyviä kaasuja.

Liikkeellepaneva voima

Työskentelemme jatkuvasti kaivosten ja tunneleiden ilmanvaihtotekniikan kehittämiseksi. Olemme NTN:n (Norwegian Tunneling Network) jäsen ja tarjoamme laajaa koulutusta ja käyttäjätukea Ventiflex -asiakkaillemme. Pidämme tiivistä vuorovaikutusta ja hyvää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa sekä annamme koulutusta liittyen asennukseen, ripustukseen ja korjauksiin.

Useita satoja kilometrejä joka vuosi

Yhdessä kumppaniemme kanssa toimitamme useita satoja kilometrejä ilmanvaihtokanavia kaivoksiin ja tunneleihin vuosittain. Ne ovat tärkeä osa jännittäviä ja haastavia projekteja Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Australiassa.

Tuotanto ja laadunvarmistus

Ventiflex -tuotteet valmistetaan ja kootaan Norjassa. Pinnoitettu tekstiili valmistetaan Drammenissa, kun taas kanavat valmistetaan Nesbyenin tehtaalla.

Tehtaamme ja valmistamamme ilmanvaihtojärjestelmät on sertifioitu ja hyväksytty laatustandardin ISO 9001 ja ympäristöstandardin ISO 14001 mukaisesti.

Tämä tarkoittaa, että koko arvoketju ja kaikki ilmanvaihtoratkaisut ovat dokumentoidusti korkealaatuisia ja niillä on minimaaliset ympäristövaikutukset, niin paikallisesti kuin globaalisti.

Kehitys ja testaus

Kehitämme ja testaamme kaikkia ratkaisujamme ja niiden laatua laboratoriossamme Drammenissa. Laboratorio on maailman johtavan norjalaisen sertifiointiyhtiön DNV:n (Det Norske Veritas) hyväksymä, ja se noudattaa tiukkoja testaus- ja dokumentointirutiineja.

Kaikki ilmanvaihtojärjestelmät läpikäyvät perusteellisen tarkastelun ja laadunvarmistuksen ennen toimitusta.

Kestävä ja joustava

Innovaatioiden ja jatkuvan parantamisen avulla pyrimme aina tarjoamaan parasta laatua kanaville, tämä tarkoittaa, että tuotteemme on:

  • Erittäin kestävä
  • Erittäin joustava
  • Kevyt
  • Helppo käsitellä

Ota yhteyttä

Rune Andresen - Area Sales Manager T&M

Rune Andresen

Area Sales Manager T&M
Arndt Hedtkamp - Sales Manager – Tunneling & Mining

Arndt Hedtkamp

Sales Manager – Tunneling & Mining
Ventiflex distributors

Ventiflex distributors

Protan has a global network of distributors for our ventilation solutions for tunnels and mines.

Protan InfraPlan

Protan InfraPlan on täydellinen vesien suojausjärjestelmä tunneleihin ja maanalaisiin rakenteisiin