Protan Ventiflex Air

Protan Ventiflex Air

Protan Ventiflex Air on kaivoksiin ja tunneleihin kehitetty järjestelmä, jossa kermit, liitokset ja hitsaustekniikka yhdessä luovat maailmanluokan ilmanvaihtokanavajärjestelmän.

  • Polyestertekstiili on neulottua, ei kudottua, jotta mahdollisten vaurioiden tai repeämien pituus ja koko olisi mahdollisimman pieni.
arrow_downward

Ventiflex Air oli ensimmäinen Euroopassa kehitetty ja valmistettu joustava ilmanvaihtojärjestelmä. Kaikki tämän sarjan viisi kanavalaatuamme ovat monen vuoden kokemuksen, aerodynaamisen asiantuntemuksen ja laajan tuotekehityksen tulosta. .

Erikoiskehitetty PVC-kalvo 

Ventiflex Air -sarjan kanavalaadut on suunniteltu ja valmistettu erityisesti ilmanvaihtokanaviin kehitetystä kalvosta. Tukikerroksena toimiva polyesteritekstiili valmistetaan omassa tehtaassamme, jotta varmistetaan sen oikeat ominaisuudet. Tukikerros ja siten myös kalvo on ilmanpaineominaisuuksiensa ansiosta vahvempi säteittäisesti kuin pituussuuntaisesti. .

Optimaalinen vahvuus

Polyestertekstiili on neulottua, ei kudottua, jotta mahdollisten vaurioiden tai repeämien pituus ja koko olisi mahdollisimman pieni. Tekstiili on päällystetty vahvalla PVC:llä, joka auttaa optimoimaan lujuuden ja estämään pintojen irtoamisen, kun tekstiili altistuu korkealle paineelle ja rasitukselle. Jos vaurioita kuitenkin ilmenee, meillä on asiantuntemus ja kokemus, joiden avulla voimme tehdä suurimman osan korjauksista paikan päällä ilman, että ilmanvaihtojärjestelmän laatu tai kapasiteetti heikkenee. 

Täysin automatisoitu hitsausjärjestelmä

Täysin automatisoidun hitsausjärjestelmän ansiosta pystymme toimittamaan kaikki kanavat halkaisijaltaan ø200 mm:stä ø3200 mm:iin ja haluttuun pituuteen. Kanavan pituussuunnassa on jatkuva ripustuslista, jossa on PVC-silmukoita 50 cm:n välein. Tämä parantaa ilmavirtausta ja takaa suuren kapasiteetin. Käytännön testit kanavajärjestelmillemme vahvistavat sekä niiden laadun että kykymme tuottaa tuloksia, jotka ovat parempia kuin standardin SIA 196 S-luokan luvut.

Ventiflex-kanavan ominaisuudet

Kaikki viisi kanavalaatuamme ovat:

  • Liekinkestäviä

  • Itsestään sammuvia

Kahdella kanavalaadullamme on myös antistaattisia ominaisuuksia. Antistaattiset kanavalaadut soveltuvat erinomaisesti hiilikaivoksiin ja tunneleihin, joissa saattaa esiintyä palavia kaasuja.

Kanavalaadun valinta riippuu ilmanvaihtojärjestelmän laskennallisesta käyttöilmanpaineesta. Toimitamme kaikkia kanavalaatuja ja kokoja määrämittaan tilattuina.

Kaikkien kanavien vakioväri on keltainen, lukuun ottamatta antistaattisia kanavia, jotka ovat vaaleanharmaita. Muita värejä on saatavana tilauksesta. 

Ota yhteyttä

Rune Andresen - Area Sales Manager T&M

Rune Andresen

Area Sales Manager T&M
Arndt Hedtkamp - Sales Manager – Tunneling & Mining

Arndt Hedtkamp

Sales Manager – Tunneling & Mining