Ventiflex Duo


Protan Ventiflex Duo on järjestelmä, joka on kehitetty kuljettamaan ilmaa kapeissa käytävissä tai tunneleissa, joiden korkeus on pieni, ilman, että ilmavirtauksesta tingitään.

Suuri pääkanava korvataan kahdella halkaisijaltaan pienemmällä vakiokanavalla, joita yhdessä kutsutaan kaksoiskanavaksi. Kaksoiskanava asennetaan yhteisen vaijeriripustuksen avulla, kaksoiskanavat painuvat kattoa vasten, kun ne ovat täynnä ilmaa. Näin vapaa korkeus kasvaa jopa 40 prosenttia verrattuna yhteen pääkanavaan.

Alhaisempi energiankulutus

Protan Ventiflex Duo -järjestelmän poikkileikkaus on suurempi kuin muiden vastaavien järjestelmien, mikä tarkoittaa alhaisempaa energiankulutusta samalla asennuskorkeudella ja samalla puhallinteholla. Se tuottaa myös enemmän ilmaa samalla tuuletusteholla. 

Kaksi itsenäistä kanavaa

Kaksi erillistä kanavaa voivat toimia itsenäisesti, ja järjestelmän turvallisen kytkennän kitka on erittäin alhainen. Protan Ventiflex Duo -konsepti on kehitetty siten, että siinä voidaan käyttää kaikkia Protan-liittimiä. Lisäksi se voidaan asentaa lähelle tunnelin kattoa, koska ripustusjärjestelmä on sijoitettu kahden itsenäisen kanavan väliin.  

Ota yhteyttä

Pål Fossum - Sales Director - Tunnel & Mining

Pål Fossum

Sales Director - Tunnel & Mining
Arndt Hedtkamp - Sales Manager - Central Europe

Arndt Hedtkamp

Sales Manager - Central Europe
Ricardo Ortiz - Sales Manager Spain, Portugal and South America

Ricardo Ortiz

Sales Manager Spain, Portugal and South America