Kustannustehokas, kestävä ja ympäristöystävällinen

Kustannustehokas, kestävä ja ympäristöystävällinen

Ympäristöystävällisestä PVC:stä valmistettu keinotekoinen merilevämetsä suojaa puhtaampia kaloja ja antaa niille luonnollisen elinympäristön - ilman mikromuovipäästöjä.

arrow_downward

Perinteiset muoviset merilevämetsät on vaihdettava kuuden tai seitsemän kuukauden välein, mutta PVC-levämetsämme kestää meressä jopa kolme kertaa pidempään. Tämän jälkeen se poistetaan ja palautetaan Protanille kierrätettäväksi uusiksi PVC-tuotteiksi. Lisäksi Protanin levämetsää käyttämällä kalankasvattajat vähentävät merkittävästi köyden käyttöä, joka on tunnetusti yksi pahimmista ympäristörikkojista.

Protan on myös korvannut ympäristölle haitallisen lyijyn larvikitellä ( magmakivi), joka pitää merilevän paikallaan kovalla merenkäynnillä.

Kun kalanpuhdistusasema yhdistetään Protanin yhtä ympäristöystävälliseen täiverkkoon, ei myöskään tarvitse käyttää kemikaaleja täiden poistoon.

Protan pitää varastossa laajaa valikoimaa vesiviljelytekstiilejä, mikä takaa asiakkaillemme lyhyet toimitusajat ja joustavuuden.

Protanin teknisiä tekstiilejä merikäyttöön 

100 % kierrätettävää materiaalia, ei sisällä lyijyä eikä mikromuovia.

Erittäin kestävä: Pitkä käyttöikä, minimaalinen huolto, alhaiset kustannukset.

Hyväksytty juomavedelle.

Estää mikromuovin joutumista mereen.

Elinkaarensa päätyttyä tuotteemme voidaan kierrättää talteenottojärjestelmämme kautta ja sen jälkeen käyttää uudelleen/kierrättää.

Tuotettu ja kehitetty Norjassa.

Protan BlueSafe®

Protan BlueSafe on sarja innovatiivisia ja täysin kierrätettäviä PVC-kermejä, jotka auttavat vesiviljelyalaa ratkaisemaan monenlaisia ympäristöhaasteita.

Protan BlueSafe -tuotteet täyttävät meriteollisuuden kestävyyttä, bioturvallisuutta ja elintarviketurvallisuutta koskevat vaatimukset.

Kermi ei päästä mikromuovia, se on erityisesti kehitetty käytettäväksi suolaisessa vedessä ja se on hyväksytty juomaveden varastointiin.

Koska se on täysin sileä ja tiivis, organismien kasvaminen sen pinnalla on jopa 70 prosenttia epätodennäköisempää, mikä myös vähentää ylläpitokustannuksia ja pidentää sen käyttöikää. 

Ota yhteyttä

Jan Børge Harsvik - Sales Manager – Technical Textiles

Jan Børge Harsvik

Sales Manager – Technical Textiles
Technical Textiles -

Technical Textiles

Lohitäiverkko

Lohitäiverkko

Lohen täit viihtyvät parhaiten vesikerrosten yläosassa, joten kymmenen metriä pinnan alapuolelle häkin ympärille kiinnitetty suojaverkko on erittäin tehokas fyysinen este lohen täille.

Lisätietoja
Suljettu häkkijärjestelmä

Suljettu häkkijärjestelmä

Protan on suunnitellut uuden kermin yhdessä asiakkaiden kanssa, jotta se olisi mahdollisimman suorituskykyinen asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Tämä on Protanin tyypillinen työskentelytapa. PVC-teknologiamme on sekä joustavaa että ympäristöystävällistä.

Lisätietoja
Protan BlueSafe

Protan BlueSafe

Protan BlueSafe on sarja innovatiivisia ja täysin kierrätettäviä PVC-kermejä, jotka auttavat vesiviljelyalaa ratkaisemaan monenlaisia ympäristöhaasteita. Protan BlueSafe -tuotteet täyttävät meriteollisuuden kestävyyttä, bioturvallisuutta ja elintarviketurvallisuutta koskevat vaatimukset.

Lisätietoja