Protanin teknisiä tekstiilejä merikäyttöön

Protanin teknisiä tekstiilejä merikäyttöön

Protanin PVC-pinnoitetut tekniset tekstiilit ovat erittäin joustavia ja niillä on monia käyttökohteita.

Niitä käytetään vaativissa olosuhteissa kaikkialla maailmassa arktiselta alueelta trooppisiin alueisiin, maalla ja merellä. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa löytääksemme heidän tuotteilleen ja tarkoituksiinsa oikeat ominaisuudet ja ratkaisut.

arrow_downward
Lohitäiverkko

Lohitäiverkko

Lohen täit viihtyvät parhaiten vesikerrosten yläosassa, joten kymmenen metriä pinnan alapuolelle häkin ympärille kiinnitetty suojaverkko on erittäin tehokas fyysinen este lohen täille.

Lisätietoja
Kalojen puhdistusjärjestelmä

Kalojen puhdistusjärjestelmä

Ympäristöystävällisestä PVC:stä valmistettu keinotekoinen merilevämetsä suojaa puhtaampia kaloja ja antaa niille luonnollisen elinympäristön - ilman mikromuovipäästöjä.

Lisätietoja
Suljettu häkkijärjestelmä

Suljettu häkkijärjestelmä

Protan on suunnitellut uuden kermin yhdessä asiakkaiden kanssa, jotta se olisi mahdollisimman suorituskykyinen asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Tämä on Protanin tyypillinen työskentelytapa. PVC-teknologiamme on sekä joustavaa että ympäristöystävällistä.

Lisätietoja
Protan BlueSafe

Protan BlueSafe

Protan BlueSafe on sarja innovatiivisia ja täysin kierrätettäviä PVC-kermejä, jotka auttavat vesiviljelyalaa ratkaisemaan monenlaisia ympäristöhaasteita. Protan BlueSafe -tuotteet täyttävät meriteollisuuden kestävyyttä, bioturvallisuutta ja elintarviketurvallisuutta koskevat vaatimukset.

Lisätietoja