Korkea auringon valon heijastavuus vähentää viilennyksen tarvetta.

Korkea auringon valon heijastavuus vähentää viilennyksen tarvetta.

Protan Cool Roof -kattojärjestelmässä käytetään valkoista katetta, jolla on dokumentoidusti korkea auringon valon heijastusarvo

arrow_downward

Protan Cool Roof

Protan Cool Roof -kattojärjestelmässä käytetään valkoista katetta, jolla on dokumentoidusti korkea auringon valon heijastusarvo eli SRI (Solar Reflectance Index), joka vähentää rakennuksen viilennyksen tarvetta.

Valkoinen kattopinta heijastaa tehokkaasti auringonsäteitä ja laskee siten lämpötilaa lämmöneristetyn kattorakenteen sisällä verrattuna tummempiin kattopintoihin.Protan Cool Roof -järjestelmä soveltuu siksi hyvin rakennuksiin, joissa auringonvalon tuottama lämpö ja lämpötila ovat ongelma; esimerkiksi kylmävarastorakennuksiin tai katoille, joihin asennetaan aurinkopaneeleita.

Valkoisella Cool Roof:illa on monia kestävän kehityksen etuja: korkea auringon valon heijastusarvo tekee katosta kestävämmän, vähentää rakennuksen viilennykseen käytettävää energiaa ja ehkäisee kaupungin lämpösaareke ilmiötä. (Urban Heat Island Effect). Viileämmissäkin ilmasto-olosuhteissa on suositeltavaa asentaa valkoinen kate esimerkiksi ilmastointijärjestelmän ilmanottoaukon eteen, koska siten näillä alueilla lämpötila on huomattavasti viileämpi kuin muilla pinnoilla.

Protan

Cool Roof -järjestelmässä käytetty tuote on valkoinen Protan SE, joko mekaanisesti kiinnitettyna, tai vakuumikattona.

Protan Cool Roof on testattu ASTM C 1549-04 ja ASTM C 1371-04a –vaatimusten mukaisesti käyttämällä CRRC (Cool Roof Rating Council) -hyväksyttyjä menetelmiä.

Teknisiä Työkaluja

Teknisiä Työkaluja

Protan on kehittänyt useita ainutlaatuisia teknisiä työkaluja, jotka varmistavat laadun, tehokkuuden ja kustannusten optimoinnin koko projektissa. Alla on lisätietoja eri työkaluista

 Etsi asiakirjoja ja todistuksia

Etsi asiakirjoja ja todistuksia

Vakuutu ammattitaidostamme ja tuotevalikoimastamme. Etsi asiakirjoja ja todistuksia Protanin tuotteista ja opi lisää toiminnastamme.

Katsele kattotuotteitamme, tarvikkeita sekä työkaluja

Katsele kattotuotteitamme, tarvikkeita sekä työkaluja

Protan –tuotteiden hiilijalanjälki on yksi pienimmistä kattomateriaaleissa. Tästä voit katsella tuotteitamme tuoteryhmittäin tai sovelluksittain.

Katsele tuotteita

Protan Suomessa

Sami Styrman - Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto

Sami Styrman

Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto
Frank Tore Johansen - Myynti, reklamaatiot (in English)

Frank Tore Johansen

Myynti, reklamaatiot (in English)
Paavo Penjam - Tekninen neuvonta ym.

Paavo Penjam

Tekninen neuvonta ym.