Protan vakuumikatto on ainutlaatuinen järjestelmä

Protan vakuumikatto on ainutlaatuinen järjestelmä

Tuulen voima luo alipaineen, joka imee kermin tiukasti kiinni kattorakenteeseen. Tämä järjestelmä soveltuu erityisen hyvin suurten kattopintojen saneeraamiseen.

arrow_downward

Protan Vakuumi-kattojärjestelmä

Protan vakuumikatto on ainutlaatuinen järjestelmä, joka ei vaadi mekaanisia kiinnikkeitä kermien kiinnittämiseksi alustarakenteeseen.

Kun vakuumikatto altistuu tuulen voimille, kermin ja ilmatiiviin, kantavan alustan väliseen kerrokseen muodostuu alipaine. Tämän vuoksi vakuumikattomme soveltuvat erinomaisesti ankariin ilmasto-olosuhteisiin.

Kattopinnalla ei tarvita mekaanisia kiinnikkeitä, joten höyrynsulkukerrosta ei puhkaista. Vedeneristys tehdään käyttäen 2 tai 4 m leveitä kermejä. Kermit tiivistetään ilmatiiviisti räystäisiin ja mahdollisiin läpivienteihin.

Nopea asennus

Protan-vakuumikattojärjestelmä takaa nopean asennuksen ja nopean rakennusprosessin. Ratkaisu vaatii vähemmän hitsaussaumoja ja sopii erinomaisesti kohteisiin joissa on tiukat ilmatiiviysvaatimukset, kuten passiivitalot.

Vakuumikatto sopii myös erinomaisesti rakennuksiin, joissa on korkea kosteus, kuten uimahallit, panimot jne. Jos kattorakenteeseen jää kosteutta, vakuumikatto auttaa sen tuulettumisessa.

Meluton asennus 

Porauksesta aiheutuva melu voi olla ongelma kattoremontin yhteydessä. Protan-vakuumikattojärjestelmä vähentää melua asennuksen aikana, mikä on suuri etu niille, jotka työskentelevät tai asioivat rakennuksissa, , kuten toimistoissa, sairaaloissa, kouluissa ja muissa laitoksissa.

 Kuinka se toimii

Protan-vakuumikattoja on asennettu miljoonia neliömetrejä ympäri Eurooppaa. Käytämme laajaa asiantuntemustamme ja kokemustamme laskeaksemme ihanteellisen ratkaisun asiakkaillemme. Vakuumikattojärjestelmä soveltuu sekä uudisrakentamiseen, että kattojen saneeraamiseen . Ratkaisu edellyttää ilmatiivistä kerrosta alusrakenteessa. Siksi se soveltuu hyvin saneeraukseen, jossa nykyinen katto ja kiinnitystapa on arvioitu riittävän hyväkuntoiseksi.

Alustasta riippuen vakuumikattojärjestelmän vesikatteena käytetään Protan SE:tä tai Protan EX:ää. Kattoon asennetaan vakuumiventtiilit, jotka päästävät katteen ja ilmatiiviin alustan väliin kertyneen ylimääräisen ylipaineen pois. Venttiilit sijoitetaan katon pintaan paikkoihin, joissa alipaine on suurin, erityisesti kulmiin ja räystäille.

Teknisiä Työkaluja

Teknisiä Työkaluja

Protan on kehittänyt useita ainutlaatuisia teknisiä työkaluja, jotka varmistavat laadun, tehokkuuden ja kustannusten optimoinnin koko projektissa. Alla on lisätietoja eri työkaluista

 Etsi asiakirjoja ja todistuksia

Etsi asiakirjoja ja todistuksia

Vakuutu ammattitaidostamme ja tuotevalikoimastamme. Etsi asiakirjoja ja todistuksia Protanin tuotteista ja opi lisää toiminnastamme.

Katsele kattotuotteitamme, tarvikkeita sekä työkaluja

Katsele kattotuotteitamme, tarvikkeita sekä työkaluja

Protan –tuotteiden hiilijalanjälki on yksi pienimmistä kattomateriaaleissa. Tästä voit katsella tuotteitamme tuoteryhmittäin tai sovelluksittain.

Katsele tuotteita

Protan Suomessa

Sami Styrman - Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto

Sami Styrman

Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto
Frank Tore Johansen - Myynti, reklamaatiot (in English)

Frank Tore Johansen

Myynti, reklamaatiot (in English)
Paavo Penjam - Tekninen neuvonta ym.

Paavo Penjam

Tekninen neuvonta ym.