Tehdasvalmisteiset kattoelementit, moduulit ja talot

Tehdasvalmisteiset kattoelementit, moduulit ja talot

Protan toimittaa yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja katto- ja terassielementtien valmistajille. Protan myy vuosittain yli 400 000 m2 vesikatteita pohjoismaisille elementtitehtaille.

arrow_downward

Protan toimittaa yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja katto- ja terassielementtien valmistajille. Protan myy vuosittain yli 400 000 m2 vesikatteita pohjoismaisille elementtitehtaille. 

Protan toimittaa mittatilaustyönä valmistettuja tehdasvalmisteisia suurkermejä, joiden pituudet ja leveydet ovat mitoitettu valmistajien elementeille.Voimme valmistaa suurkermejä aina 3,96 m leveyteen asti. Suurkermien pituus voidaan valita siten, että se on helposti ja tehokkaasti asennettavissa tuotantolinjalla. Näin vältytään turhalta hävikiltä. 

Talonrakennusyritykset

Protan toimittaa kattoratkaisuja talonrakennusyrityksille sekä loiville että jyrkille katoille.

Toimitukset ovat tyypillisesti projektikohtaisia, esimerkiksi asuntokompleksin tai uuden asuinalueen osalta. Protanin vesikatteet toimitetaan usein eurooppalaisen jakeluverkostomme ja kattoteollisuuden yhteistyökumppaneidemme kautta, tai toimitamme vesikatteet suoraan rakennusliikkeille, jotka sitten suorittavat asennuksen itse.

Kestomuoveja (materiaali muuttuu lämmitettäessä muotoiltavaksi, ja jäähtyessään materiaali jäykistyy uudelleen) käytetään useimmiten loivilla katoilla, mutta Protan -kermejä voidaan käyttää myös jyrkillä katoilla. Kermien värivalikoima ja lisävarusteet, kuten Omega-profiilit, luovat arkkitehdeille ja rakentajille paljon esteettisiä mahdollisuuksia käytettäessä Protan –tuotteita..

Kustannustehokkaat tuotteet, nopea toimitusaika ja turvalliset ratkaisut tekevät Protanista suositun valinnan pohjoismaisten talonrakennusyritysten keskuudessa. Protan-tuotteet täyttävät myös erilaiset kestävyys- ja ympäristönäkökohtia koskevat vaatimukset, joista nämä yritykset ovat yhä enemmän huolissaan. 

Protan BlueProofin ja BlueProof Greenin kaltaiset vedenpoistoratkaisut tulevat tulevaisuudessa olemaan yleinen näky norjalaisissa taloissa, sillä ne ratkaisevat pintavesiongelmat ja korvaavat kalliin kaivamisen ja imeytysaltaiden rakentamisen. Asuinalue, jossa on nykyaikaisia loivakattoisia rakennuksia, ratkaisee pintavesiongelman edullisesti käyttämällä kattopintaa veden virtauksen viivytykseen. 

Moduulirakennusten valmistajat 

Protan toimittaa räätälöityjä ratkaisuja vakiomuotoisiin moduulirakennuksiin, kuten asuinrakennuksiin ja siirrettäviin koulu- ja päiväkotirakennuksiin

Moduulirakennusten valmistajilla on monia samoja vaatimuksia kuin tehdasvalmisteisten kattoelementtien valmistajilla. Siksi he keskittyvät tuotannon tehokkuuteen ja ympäristöominaisuuksiin, jotka ovat osa Protanin vesikatteiden ominaisuuksia.

Kun Protan toimittaa tuotteita moduulivalmistajille, nämä räätälöidyt suurkermiratkaisut minimoivat syntyneen hukan määrää sekä optimoivat asennuksen tehokkuuden. Monissa tapauksissa tuotantohallissa ei tarvitse edes tehdä hitsauksia, koska tehdasvalmisteiset suurkermit on helppo asentaa mekaanisesti kiinnittämällä. 

Seinämoduulit

Protan-seinänpäällyste on vinyylitapetti, joka on kehitetty erityisesti toimistorakennusten seinäkkeisiin ja tilanjakajiin.

Tapettikomponenttia on saatavana useissa eri väreissä ja pintakuvioissa, ja se voidaan helposti mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin. Tämä tarjoaa monia etuja sekä uudisrakentamisessa että saneerauksissa.

Protan-seinänpäällysteiden toimitusaika on lyhyt, ja niitä voidaan toimittaa sekä suuria että pieniä tilausmääriä. Tämä tarjoaa suurta joustavuutta ja varmuutta. Meidän pitkä kokemus ja asiantuntemuksemme vinyyliseinänpäällysteiden alalla tarkoittaa, että olemme toimittaja, johon asiakkaamme voivat luottaa.

Protan-tapetit koostuvat kestävästä PVC-pinnasta, joka sietää kosteutta eikä sisällä mitään kemikaaleja, jotka ovat Norjan viranomaisten luettelossa kemikaaleista, joita ei pitäisi käyttää tai joista pitäisi luopua asteittain. Tuotantojäte varastoidaan tai poltetaan hyväksytyissä polttolaitoksissa. Kaasunpoisto on erittäin vähäistä.