Varmat vedeneristys kermit lattiasta kattoon

Varmat vedeneristys kermit lattiasta kattoon

Protanin kestävillä vedeneristysratkaisuilla kaiken tyyppisiin märkiin tiloihin vältät vuodot ja siitä seuraavat kosteuden, homeen, mätänemisen ja korroosion aiheuttamat ongelmat.

arrow_downward

Kosteusongelmat kylpyhuoneissa ja muissa kosteissa tiloissa voivat olla kalliita korjata ja syy löytyy usein laattojen takaa. Vuodot johtuvat usein vuotavasta vedeneristeestä tai sen puutteesta, mutta voivat johtua myös huonosta asennuksesta. Tästä syystä kannattaa olla erityisen huolellinen märkätilojen vedeneristyksen ja asentajan valinnassa.

 

Varmat vedeneristys kermit lattiasta kattoon

Koska huolimattoman työskentelyn seuraukset kylpyhuoneessa voivat olla erittäin kalliita, tuotteille ja kosteissa tiloissa suoritettaville töille on onneksi tiukat määräykset. Protanin vedeneristysjärjestelmät täyttävät kaikki teollisuuden vaatimukset.

Lisäksi ne on helppo asentaa. Tämä tarkoittaa, että työ sujuu nopeammin ja virheiden mahdollisuus pienenee.

Vedeneristyskermit kylpyhuoneisiin

Protanin G -kermillä kylpyhuoneisiin on SINTEFin tekninen hyväksyntä ja se noudattaa luonnollisesti rakennusalan kosteiden tilojen määräyksiä. Tämä koskee myös kaikkia tuotteita, jotka on valmistanut Protanin omistaman Litex, joka valmistaa ja myy kokonaisia märkätilajärjestelmiä.

Protan- ja Litex- vedeneristystuotteiden tuotanto on sisäisen ja ulkoisen laadunvalvonnan alaista.

Vedeneristystuotteitamme voidaan käyttää märkätiloissa sekä lattioissa että seinissä. Kermi asennetaan lattialämmityskaapeleiden päälle tai laattojen alle. Niitä voidaan käyttää sekä uudisrakennuksissa että kunnostettaessa olemassa olevia märkätiloja.

Protan kermien edut kosteissa tiloissa

rotan G märkätilakermi on joustava tuote, joka on valmistettu valvotuissa tehdasolosuhteissa. Tarjoamme esivalmistettuja detaljikappaleita kulmiin ja läpivienteihin, mikä mahdollistaa nopean työn suorittamisen ja optimaalisen kosteudenpitävyyden kylpyhuoneellesi.

Protanin vedeneristystuotteet on helppo asentaa yhdellä kertaa ilman kuivumisaikaa.

Kermin vakiopaksuus on 1,5mm. Sillä on hyvät vedeneristysominaisuudet, joustavuus ja dokumentoidusti pitkä käyttöikä. Kermi hitsataan kuumalla ilmalla työmaalla, mikä varmistaa vedenpitävyyden. Tämä on paras ratkaisu vuotoja vastaan.

Miksi valita vedeneristeeksi kermi

Kermi on yksi mahdollisuus tehdä vedeneristys kosteissa tiloissa. Me suosittelemme kermiratkaisua, koska ne ovat turvallisimpia ja nopeimpia asentaa. Koko tasapaksuinen vedeneristyskerros asennetaan yhdellä toimenpiteellä, mikä varmistaa vakaan ja kestävän ratkaisun.

Nestemäiset vedeneristeet ovat toinen ratkaisu kosteisiin tiloihin. Ne ovat siis nestemäisessä muodossa ja ne levitetään rakennustyömaalla kerros kerrokselta.

Haasteena tässä on se, että nestemäiset vedeneristeet edellyttävät alustalta tiettyä kuivuutta, puhtautta ja lämpötilaa. Lisäksi on noudatettava huolellisesti kovettumis- ja kuivumisohjeita. Prosessi on aikaa vievä ja lopputulos riippuu suuresti asentajan työstä. Vedeneristeen paksuutta ja laatua ei ole mahdollista havainnoida asentamisen jälkeen.

Protan noudattaa kaikki märkätilojen lakeja ja määräyksiä

Rakennusteollisuudessa tuotteille ja prosesseille on tiukat vaatimukset. Tällä varmistetaan korkea laatu ja huolehditaan terveydestä ja ympäristöstä sekä rakentamisen aikana että valmiin rakennuksen käytössä.

Valitsemalla Protanin ja Litexin märkätilatuotteita, saat ratkaisun, joka täyttää kaikki alan vaatimukset.

SINTEF -tekninen hyväksyntä märkätilatuotteille todistaa tuotteen soveltuvan käytettäväksi vedenpitävänä kerroksena lattioissa ja seinissä kylpyhuoneissa, pesutiloissa ja muissa saman kosteustason tiloissa kodeissa, hotelleissa ja laitoksissa.

Rakennusalan märkätilojen standardi (BVN) on Norjan teknillisen neuvoston kehittämä toimialastandardi märkätiloille. Sitä käytetään ensisijaisesti työkaluna märkätilojen töiden suunnittelussa ja suorittamisessa ja se noudattaa olemassa olevia Norjan lakeja, vaatimuksia ja Norsk Standandia (Norjan standardi). BNV antaa tekniset ohjeet materiaalien ja tuotteiden hyväksynnästä ja työn suorittamisesta. Lisäksi standardissa kuvataan menetelmät, joilla työskentely ja valvonta tulee suorittaa. BNV:tä voidaan käyttää työkaluna sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Kermit ja vedeneristeet

Kermit ja vedeneristeet

Protan toimittaa monenlaisia kermejä ja vedeneristeitä. Valikoimaamme kuuluvat märkätilojen vedeneristyskermit, radonkermit, geotekstiilit ja katteet, joita käytetään pysäköintitaloissa, autotalleissa ja muunlaisessa infrastruktuurissa.

Lisätietoja

Protan Suomessa

Sami Styrman - Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto

Sami Styrman

Myyntiin liittyvät asiat ja Suomen varasto
Frank Tore Johansen - Myynti, reklamaatiot (in English)

Frank Tore Johansen

Myynti, reklamaatiot (in English)
Paavo Penjam - Tekninen neuvonta ym.

Paavo Penjam

Tekninen neuvonta ym.
Teknisiä Työkaluja

Teknisiä Työkaluja

Protan on kehittänyt useita ainutlaatuisia teknisiä työkaluja, jotka varmistavat laadun, tehokkuuden ja kustannusten optimoinnin koko projektissa. Alla on lisätietoja eri työkaluista

 Etsi asiakirjoja ja todistuksia

Etsi asiakirjoja ja todistuksia

Vakuutu ammattitaidostamme ja tuotevalikoimastamme. Etsi asiakirjoja ja todistuksia Protanin tuotteista ja opi lisää toiminnastamme.