Kattotyöt

Protan tarjoaa valtuutettuja kattoasentajia asentamaan kattosi. Urakoitsijoillamme on runsaasti kokemusta ja osaamista vesikattojen ja kalvojen asentamisesta sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.

Protan on kattojärjestelmien kokonaistoimittaja. Maailman johtavat ratkaisumme kehitetään ja valmistetaan Norjassa korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Ne ovat useiden rakennusteknisten laitosten testaamia ja hyväksymiä ympäri Eurooppaa sekä Norjassa. Protan Entreprise varmistaa, että tuotteemme asennetaan oikein, jolloin lopputuloksesta tulee kestävä ja turvallinen. Ainutlaatuiset järjestelmämme täyttävät oikein asennettuina kaikki katto- ja kateratkaisuille asetettavat tekniset ja kustannusvaatimukset.

Protan-katteet ovat itsestään sammuvia, niillä on matala lämpöarvo ja kattoasentajamme hitsaavat saumat kuumailmalla. Näin vähennetään tulipalon vaaraa sekä asennuksen aikana että katon ollessa valmis. Asentajamme asentavat kattoja vuoden ympäri joka säällä kaikenlaisiin kohteisiin, kuten teollisuusrakennuksiin, julkisiin rakennuksiin, urheiluareenoille, uimahalleihin, kauppakeskuksiin ja asuinrakennuksiin.

Protan kutsutaan yleensä asentamaan, kun tasakatosta halutaan mahdollisimman kestävä ja tiivis. Viime vuosien aikana PVC-katteet ovat yleistyneet myös vino- ja kaarevilla katoilla. Katto on rakennuksen viides julkisivu eli tärkeä kokonaisesteettisyyden kannalta. Asentajamme varmistavat katon korkean laadun. Siitä tulee tiivis ja kestävä. Lopputulos parantaa koko rakennuksen visuaalista ilmettä.

Kattourakointi

Lisätietoja

Katoista ja katteista

Protan on katto-, vesikate-, terassi- ja märkätilajärjestelmien kokonaistoimittaja uudisrakentamisessa ja saneerauksessa sekä radonsuojauksessa. Maailman johtavat ratkaisumme kehitetään ja valmistetaan Norjassa korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Ne ovat useiden rakennusteknisten laitosten testaamia ja hyväksymiä ympäri Eurooppaa sekä Norjassa.

Lisätietoja