Protan Ventiflex Antistatic

Olemme kehittäneet Protan Antistatic Solutions -ratkaisut hiilikaivoksissa muissa räjähdysvaarallisissa paikoissa eri puolilla maailmaa käytettäviksi. Norske Veritas (DNV) on hyväksynyt Protanin kehittämät Ventiflex Antistatic Solutions -ratkaisut. Antistaattinen itsesammuva saman kokoisena ja samanlaisilla teknisillä ominaisuuksilla kuin Protan Ventiflex Air. 

Putket valmistetaan joustavasta pehmeästä kemikaaleja kestävästä PVC-pohjaisesta materiaalista, joka kestää kemikaaleja eikä vaadi kunnossapitoa. Nämä tuotteet tunnetaan kulutuksenkestävyydestä, monikäyttöisyydestä ja keveydestä. Osana Protanin ympäristönsuojelutavoitteita Protan Ventiflex Antistatic -sarja voidaan kierrättää. Jos syttyy tulipalo, siitä ei lähde myrkyllisiä kaasuja eikä savua.

 

Protan Ventiflex Antistatic -sarjaan kuuluu kaksi tuotetta:

Protan Ventiflex Air 7111FRAS

Protan Ventiflex Air 7198FRAS

 

Tuotteita on saatavana erilaisina tekstiilivahvuuksina erilaisia paineita ja tarpeita varten. Toimitamme putkia alueella ø 200 – ø 3200 mm. Pituuksia on saatavana 1 metristä 500 metriin. Tuotteissa on koko ilmanvaihtoputken pituudelta kulkeva hitsattu kohouma, ja niihin on korkeataajuushitsattu PVC-soljet 0,5 metrin välein. Siksi ainutlaatuinen Ventiflex Antistatic -ripustusjärjestelmä kestää.

Protan tarkastaa kaikki järjestelmät ja varmistaa niiden laadun ennen toimittamista, jotta asiakkaat saavat mielenrauhaa. Protan vauhdittaa kaivosten ilmanvaihtotekniikan kehittämistä ja on ITA-AITES-jäsen.

Erityisesti ilmanvaihtoputkissa käytettäviksi kehitetyt tekstiilit ovat vahvimmillaan säteittäissuunnassa, jotta ne eivät repeydy. Jos tekstiileihimme kuitenkin tulee reikä, neulos estää sitä laajenemasta. Tekstiilit ovat mittavakaita venymisen estämiseksi suuressa paineessa.

Ulkopinta kestää mekaanista kulutusta ja on riittävän paksu tekstiilin suojaamiseksi. Ventiflex Antistatic -sisäpinnan ilmanvastus on vähäinen, joten energiaa säästyy. Ainutlaatuinen pinnoitusmenetelmämme varmistaa vahvan rakenteen ja vähentää laminoinnin irtoamisen vaaraa. Kankaat ovat saatavana väreinä, jotka heijastavat valoa tunnelissa ja kaivoksessa.

Protan tarjoaa kattavaa koulutusta ja käyttäjätukea myös paikan päällä Protan Ventiflex Antistatic -asennnukseen ja -kunnossapitoon. Koulutus kattaa asentamisen, ripustamisen ja korjaamisen.