Ventiflex

Ympäristöystävälliset Ventiflex Air -ilmanvaihtojärjestelmät vievät kaivosten ja tunneleiden tuuletuksen uudelle tasolle. Valitse Protan!

Ympäristöystävälliset Ventiflex Air -ilmanvaihtojärjestelmät vievät kaivosten ja tunneleiden tuuletuksen uudelle tasolle. Valitse Protan!

Maailman johtavaa Protan Ventiflex Air -ilmanvaihtojärjestelmää käytetään kaivoksissa ja tunneleissa kaikkialla maailmassa. Putket valmistetaan joustavasta pehmeästä kemikaaleja kestävästä PVC-pohjaisesta materiaalista, joka kestää kemikaaleja eikä vaadi kunnossapitoa. Nämä tuotteet tunnetaan kulutuksenkestävyydestä, monikäyttöisyydestä ja keveydestä. Osana Protanin ympäristönsuojelutavoitteita Protan Ventiflex Air -sarja voidaan kierrättää. Jos syttyy tulipalo, siitä ei lähde myrkyllisiä kaasuja eikä savua.

Tuotteita on saatavana erilaisina tekstiilivahvuuksina erilaisia paineita ja tarpeita varten. Toimitamme putkia alueella ø 200 – ø 3200 mm. Pituuksia on saatavana 1 metristä 500 metriin. Tuotteissa on koko ilmanvaihtoputken pituudelta kulkeva hitsattu kohouma, ja niihin on korkeataajuushitsattu PVC-soljet 0,5 metrin välein. Siksi ainutlaatuinen Ventiflex Air -ripustusjärjestelmä kestää.

Protan tarkastaa kaikki järjestelmät ja varmistaa niiden laadun ennen toimittamista. Protan vauhdittaa kaivosten ilmanvaihtotekniikan kehittämistä ja on ITA-AITES-jäsen.

Erityisesti ilmanvaihtoputkissa käytettäviksi kehitetyt tekstiilit ovat vahvimmillaan säteittäissuunnassa, jotta ne eivät repeydy. Jos tekstiileihimme kuitenkin tulee reikä, neulos estää sitä laajenemasta. Tekstiilit ovat mittavakaita venymisen estämiseksi suuressa paineessa.

Ulkopinta kestää mekaanista kulutusta ja on riittävän paksu tekstiilin suojaamiseksi. Ventiflex Air -sisäpinnan ilmanvastus on vähäinen, joten energiaa säästyy. Ainutlaatuinen pinnoitusmenetelmämme varmistaa vahvan rakenteen ja vähentää laminoinnin irtoamisen vaaraa. Kankaat ovat saatavana väreinä, jotka heijastavat valoa tunnelissa ja kaivoksessa.

Protan tarjoaa kattavaa koulutusta ja käyttäjätukea myös paikan päällä Protan Ventiflex Air -asennukseen ja -kunnossapitoon. Koulutus kattaa asentamisen, ripustamisen ja korjaamisen.