Protan Profence Speedway

Protan on kehittänyt Protan ProFence Speedway -ratkaisun läheisessä yhteistyössä eri puolilla Pohjoismaita toimivien Speedway-seurojen kanssa. Se toimii laadukkaana turvajärjestelmänä speedway-areenoilla. Protan ProFence Solutions sai vuonna 2009 kansainvälisen FIM-hyväksynnän (Fèdèration Internationale de Motocyclisme) Protan ProFence Speedway -suojalaidoille.

Protan ProFence Speedwayn kehitystyö perustuu osaamiseemme ja kalvorakenteista yli 10 vuoden aikana saatuun kokemukseen sekä pitkään kokemukseemme kaivosten ja tunnelien ilmanvaihtojärjestelmistä. Protan ProFence Speedway -ratkaisun laatu perustuu toimiviksi havaittuihin tuotantotekniikkoihin sekä kulumista ja rasitusta kestävien palamattomien materiaalien valitsemiseen. Protan ProFence Speedway valmistetaan 3 tai 6 metriä pitkinä vahvistettuina osina. Ne yhdistetään toisiinsa samanlaisella vetoketjulla, jota on käytetty kaivoksissa jo vuosikausien ajan, joten se kestää pölyä ja ulkoisia vaikutuksia. Lisäksi sen sulkeminen käy nopeasti ja helposti. Lisäksi osat yhdistetään tarrakiinnityksellä ja muilla pikaliitoksilla.

Kickboard on valmistettu erittäin hyvin kulutusta kestävästä materiaalista, jota voidaan muotoilla, jotta se voidaan kiinnittää alustaan turvallisesti. Ilmaa syötetään kahden puhaltimen avulla osien takareunasta. Vaimennusta mahdollisessa törmäystilanteessa hallitaan erityisten paineenalennuskanavien ja kussakin osassa sijaitsevien paineenvähennysventtiilien avulla.

Protan ProFence Speedway kestää pitkään, kun sitä käsitellään ja se säilytetään oikein. Reiät on mahdollista korjata käyttämällä erilaisia menetelmiä, joten turvalaidan alkuperäinen kestävyys säilyy. Meillä on pitkä kokemus erilaisissa kohteissa käytettävistä kalvoista. Annamme mielellämme neuvoja.

Protan ProFence Speedway on saatavana kahtena vaihtoehtona

  • ProFence Speedway on täysimittaisille speedway-radoille tarkoitettu ilmatäytteisistä suojalaidoista ja puhaltimista koostuva järjestelmä.
  • ProFence Junior Speedway on täysimittaisten speedway-ratojen sisään jäävillä alueilla toimiville junioriradoille tarkoitettu valikoima.