Protan Clean Water Protection

Protan Clean Water Protection -valikoima sisältää tuotteita ja ratkaisuja makean veden varastoimiseen ja jakelemiseen ympäristöystävällisesti.

Vedestä on pulaa eri puolilla maailmaa. Jos pohjaveden pinta laskee, raikasta vettä on vaikea saada. Juomakelpoisen veden kulutus on lisääntynyt voimakkaasti taloudellisen kehityksen seurauksena.

Protan Clean Water Protection -valikoima sisältää tuotteita ja ratkaisuja makean veden varastoimiseen ja jakelemiseen helposti, ympäristöystävällisesti ja turvallisesti. Meillä on vuosikausien kokemus, joten tuotteemme kestävät pitkään. Juomakelpoisen veden varastoiminen edellyttää tiukkojen hygieniavaatimusten täyttämistä. Kaikki varastoimisratkaisumme on valmistettu elintarvikehyväksytystä PVC:stä. 

Räätälöimme ratkaisut veden säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Kysy lisätietoja.

 

Veden varastoiminen

Kun makeasta vedestä on pula, veden varastoimistuotteemme ja -järjestelmämme tuovat tullessaan runsaasti mahdollisuuksia. Niiden siirtäminen, kuljettaminen, asentaminen ja purkaminen sujuu helposti. Veden varastointiratkaisumme soveltuvat mainiosti esimerkiksi avustustyöhön, seuduille, joilla on pulaa vedestä, sodan koettelemille alueille ja erilaisiin matkailukohteisiin.