Tekniset kankaat ja peitteet

Tekniset kankaat ja peitteet Protanilta! Tunnemme käyttömahdollisuudet ja PVC-pintaisten kankaiden ja peitteiden käyttämisen perusteellisesti

Tekniset kankaat ja peitteet Protanilta! Tunnemme käyttömahdollisuudet ja PVC-pintaisten kankaiden ja peitteiden käyttämisen perusteellisesti

Protanilla on pitkä kokemus ja runsaasti osaamista PVC-pinnoitettujen kankaiden ja peitteiden valmistamisesta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Toimitamme teknisiä kankaita ja peitteitä erilaisiin tarpeisiin kaikkialle maailmaan arktisilta alueilta tropiikkiin.

Protan valmistaa teknisiä kankaita ja peitteitä kolmessa tehtaassa, joista kaksi sijaitsee Norjassa ja yksi Puolassa. Meillä on runsaasti kapasiteettia sekä modernit erilaisiin tarpeisiin mukautuvat tuotantolinjat.

Protanin pääkonttori ja suurin tuotantolaitos sijaitsee Drammenissa. Lisäksi meillä on tehdas Nesbyenissä. Siellä tuotanto on pitkälle automatisoitu. Puolassa sijaitsevalla tehtaalla valmistetaan suuria yksikköjä tavarataloissa, halleissa ja urheiluareenoilla käytettäviksi sekä pienempiä telttoja yrityksille ja yksityishenkilöille.

Tunnemme käyttömahdollisuudet ja PVC-pintaisten kankaiden ja peitteiden käyttämisen perusteellisesti. Protan on Euroopan johtava teollisuusompeluyritys. Tuotekehitys ja innovaatiot ovat meille tärkeitä. ProFence Solutions-, Protect Solutions-, Hall & Storage Solutions-, Oil Industry Solutions- ja Flood & Water Solutions -tuotteiden lisäksi toimitamme asiakkaille räätälöityjä tuotteita ja ratkaisuja.

Protan suhtautuu avoimella mielellä kaikkiin teknisiin mahdollisuuksiin, joita käyttämämme materiaalit ja ompelutekniikka tuovat tullessaan. Asiakkaana saat runsaasti vapautta valita ratkaisut käyttökohteisiisi. Väri-, koko-ja materiaalivalikoima on laaja.

Löydämme yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi.