Protan Vinyltapet Wall -vinyylitapetti

Protan tarjoaa joustavat ratkaisut toimistoosi: Kätevä Protan Vinyltapet Wall -vinyylitapetti on kehitetty erityisesti toimistorakennuksiin.

Protan Vinyl Wall -vinyylitapetti on kehitetty erityisesti toimistorakennuksissa käytettävien seinäpaneelien ja väliseinien tuotantoa varten. Tapettia on saatavana useina väri- ja pintakuviovaihtoehtoina, joten valikoimasta löytyy oikea vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Tämä tuo tullessaan runsaasti etuja uudisrakentamiseen ja saneeraamiseen. 

 

Tuotanto

Protan Vinyl Wall -vinyylitapetti asennetaan seinämoduuleihin tehtaalla, joten ne ovat valmiita toimitettaviksi rakennustyömaalle. Tehdasvalmisteisien rakennusmateriaalien käyttäminen nopeuttaa rakennustyötä sekä vähentää jätteen määrää ja tasoittamistarvetta rakennustyömaalla.

 

Ympäristö

Protan Vinyl Wall -vinyylitapetissa on kulutusta kestävä PVC-pinta, joka kestää kosteutta eikä sisällä kemikaaleja, jotka sisältyvät Norjan viranomaisten luetteloon kielletyistä tai vältettävistä kemikaaleista (SFT). Jätteet voidaan toimittaa kaatopaikalle tai polttaa hyväksytyssä jätteenpolttolaitoksessa. Kaasuja erittyy todella vähän. Kun maalataan kipsilevystä, pohjapahvista ja Protan-vinyylitapetista muodostuvaa seinäelementtiä, kaasua muodustuu vähemmän kuin 0,02 mg/m³ normaalissa huoneenlämpötilassa.

Tehdasvalmisteinen järjestelmä varmistaa luonnonvarojen tehokkaan käyttämisen, koska tuotannossa ja työmaalla muodostuu vain vähän jätettä ja kuljetuksia tarvitaan vähemmän. Suuri osa materiaalista voidaan käyttää uudelleen.

 

Protan-vinyylitapetin etuja:

Protan Vinyl Wall -vinyylitapetin toimitusaika on lyhyt. Sitä voidaan toimittaa suurina ja pieninä määrinä. Tämä merkitsee asiakkaalle joustavuutta ja turvallisuutta. Vinyylitapeteista saamamme pitkä kokemus ja erikoisosaaminen tekevät meistä valmistajan, johon asiakkaat luottavat.     

 

Arkkitehtuurin ilme

Nokian pääkonttorissa Helsingissä, Oslossa Postbyggetissä ja Telenorin pääkonttorissa sekä Novo Nordiskilla Kööpenhaminassa Protan Vinyl Wall -vinyylitapetti muodostaa tärkeän osan arkkitehtuurin ilmettä sisätiloissa.

Protanin vinyylitapetin avulla on saatu aikaan mielenkiintoisia toimistosisustuksia muissakin kohteissa, kuten J. P: Morganilla Genevessä, Arab Monetary Fundissa Abu Dhabissa ja National Bank of Kuwaitissa.