Protan Tehdasvalmisteiset Valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä

Protan details

 

Säästää aikaa, lisää luotettavuutta

Heti käyttövalmiita

Jokainen valmisosa on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu, ja niiden avulla varmistetaan vesikatteen luotettava ja pitkäikäinen tiiviys sekä vesikaton siisti ja yhdenmukainen ulkonäkö. Ne tehostavat myös työprosessia, kun valmisosia ei tarvitse valmistaa työmaalla, sillä ne toimitetaan käyttövalmiina rakennuspaikalle yhdessä muiden materiaalien mukana.

Voi käyttää kaikissa vesikatesovelluksissa

Valmisosat sopivat täydellisesti kaikkiin vesikatesovelluksiin. Niitä on saatavilla eri kokoisina ja tarvittaessa asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityinä.

Lisätietoa: lataa tuotekuvastomm.

 

Katso videot Protan -putkiläpiviennin ja Protan vedenpoistokourun tekemisestä.

 

   

Protan Kiinnitysjärjestelmä Räystäälle

Kiinnitysjärjestelmä räystäille takaa elegantin, tiiviin ja kestävän ratkaisun katon haastavimpiin ja tuulelle alttiimpiin kohtiin.

Singeli- ja viherkatot

Singeli- ja viherkatot Kattoja, joissa vesikate jää rakenteiden sisään kutsutaan käännetyiksi katoiksi. Päällyskerroksen materiaali voi olla betonilaattaa, soraa (yleensä painolastina) tai viherkatoilla istutuksissa käytettävää maa-ainesta.

Protanin sorapäällyste-, viher- ja turvekatteet

Protanin sorapäällyste-, viher- ja turvekatteet soveltuvat hyvin sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin. Vesikatteemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja pitkästä käyttöiästään. Niissä on ainutlaatuinen liukuestepinta.

Terassit

Protanin lujilla ja kestävillä terassien ja parvekkeiden vedeneristysratkaisuilla saat korkealaatuisen ja pitkäikäisen terassipinnoitteen ja -vedeneristeen, joka estää kosteus-, home-, lahoamis- ja korroosio-ongelmia.

Märkätilat

Protanin lujilla ja kestävillä märkätilojen vedeneristysratkaisuilla voidaan välttää vuotoja ja niiden mukanaan tuomia kosteus-, home-, lahoamis- ja korroosio-ongelmia. Vedeneristysjärjestelmiämme voidaan käyttää sekä märkätilojen lattioissa että seinissä.

Cool Roof-kattojärjestelmä

Protan CoolRoof -kattojärjestelmä heijastaa voimakkaasti auringon säteilyä ja vähentää siten lämmön siirtymistä katosta rakennukseen. CoolRoof-katossa on myös suuri lämpöenergian poistumissäteily, ja imeytynyt tai heijastumaton aurinkoenergia säteilee siitä hyvin pois. Se tekee katosta kestävämmän sekä vähentää rakennuksen jäähdytystarvetta ja kaupunkien lämpövaikutusta.

Design Roof-kattojärjestelmä

Joustavat järjestelmämme parantavat rakennuksen julkisivua, ulkonäköä ja identiteettiä. Katto voi korostaa rakennuksen käyttötarkoitusta, luonnetta ja sen suhdetta ympäristöön.

Protan Solar Roof-Järjestelmä

Protan Solar Roof -konseptissa aurinko- tai termiset aurinkopaneelit voidaan asentaa Protan-vesikatteella pinnoitetulle katolle.

Pientalot

Protan-katot ja -katteet ovat ainutlaatuisia ratkaisuja ja ne kestävät pitkään. Olemme joustavia ja toimitamme tuotteita ja järjestelmiä, jotka sopivat hyvin suuriin rakennuksiin ja kohteisiin sekä omakotitaloihin, autotalleihin, kesämökkeihin jne.