Protan Kiinnitysjärjestelmä Räystäälle

Kiinnitysjärjestelmä räystäille takaa elegantin, tiiviin ja kestävän ratkaisun katon haastavimpiin ja tuulelle alttiimpiin kohtiin.

Ase kovia tuulia vastaan

Tuulivoimat ovat suurimmillaan katon kulma- ja reuna-alueilla eli räystäillä. Katto saattaa vaurioitua, mikäli katetta ei ole kiinnitetty kunnolla räystäillä. Protan-järjestelmä koostuu teräskiskosta ja kiinnityskaistoista tai -taskusta.

Protan kiinnitysjärjestelmä räystäälle

  • Joustava järjestelmä
  • Luotettava ja kustannustehokas
  • Helppo asentaa

Protan tehdasvalmisteisen räystään ylösnostokermin kääntöpuolella on valmiiksi hitsattuna joko kiinnityskaistat tai kiskotasku. Räystäskermit toimitetaan vakioväreissä ja -mitoissa, mutta niitä on saatavilla myös asiakkaan antamien mittojen mukaisesti. Korkeat räystäät vaativat enemmän kiinnittämistä pystypinnoille, joten silloin räystäskermit toimitetaan useammalla kiinnityskaistalla varustettuina.

 
.

Alhaisempi pistekuorma Protan edellyttää, että kattopinnan ja räystään taitteeseen kate asennetaan siten, että kiinnitys on lineaarinen. Protan-teräskiskot antavat hyvän ilmatiiviyden ja säilyttävät suoralinjaisuuden sekä vähentävät saumojen ja kiinnikkeiden pistekuormaa. Teräskiskon vahvuus ja jäykkyys varmistavat, että katteeseen kohdistuvat vaaka- ja pystysuorat voimat ohjautuvat tasaisesti. Hyväksymme useita teknisiä ratkaisuja kermien kiinnittämiseen räystäillä, mutta niissä jokaisessa on käytettävä Protanin teräskiskoja.

Protan räystäsratkaisuja:

 Kiskotaskulla varustettu ylösnostokermi mataliin räystäisiin

Kiinnityskaistalla ja väkäsillä varustetulla teräskiskolla toimiva ylösnostokermi
 
Kiskostakulla varustettu ylösnostokermi mataliin räystäisiin Kiinnityskaistalla, teräskiskolla saumanauhalla toimiva ylösnostokermi
   

 

Katso lisätietoa videoilta

 

 

 

 

 

Singeli- ja viherkatot

Singeli- ja viherkatot Kattoja, joissa vesikate jää rakenteiden sisään kutsutaan käännetyiksi katoiksi. Päällyskerroksen materiaali voi olla betonilaattaa, soraa (yleensä painolastina) tai viherkatoilla istutuksissa käytettävää maa-ainesta.

Protan Tehdasvalmisteiset Valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä