Protan GG vesikate

Protan GG -vesikatetta voidaan käyttää viherkatoissa ja pysäköintikansissa. Protan GG on juurisuojattu, suunniteltu kestämään raskasta kuormitusta sekä vedenpainetta ja sillä on erinomainen pitkäaikaiskestävyys sen käyttötarkoituksen mukaisissa olosuhteissa.

Protan GG

Protan GG -vesikatetta käytetään eniten pysäköintitasoilla, kasvillisuuskerroksen peittämillä katoilla, siltarummuissa ja muissa raskaasti kuormitetuissa rakenteissa. Protan GG on valmistettu joustavasta PVC:stä, jossa on tukikerroksena lasikuitukangas.

Protan GG -vesikatetta suositellaan viherkattoihin. Protan GG on juurisuojattu, suunniteltu kestämään raskasta kuormitusta sekä vedenpainetta ja sillä on erinomainen pitkäaikaiskestävyys sen käyttötarkoituksen mukaisissa olosuhteissa. Vesikate on helppo ja nopea asentaa, eikä se vaadi mekaanista kiinnitystä reunoissa ja päädyissä.

Paksuus:

2.0 mm

Vakioleveys:

2.0 m

Vakiopituus:

10 m

Vakioväri:

Keltainen

Singeli- ja viherkatot

Kattoja, joissa vesikate jää rakenteiden sisään kutsutaan käännetyiksi katoiksi. Päällyskerroksen materiaali voi olla betonilaattaa, soraa (yleensä painolastina) tai viherkatoilla istutuksissa käytettävää maa-ainesta.

Protan raskaat viherkatot

Raskaalla viherkatolla on paksu maakerros, joten se toimii hyvin suojaisana kattopuutarhana, jossa kasvaa puita ja pensaita.

Protan Tehdasvalmisteiset Valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä