Protan Tehdasvalmisteiset Suurkermit

Protan tehdasvalmisteiset suurkermit ovat paras ja nopein ratkaisu tuulelle alttiisiin kohteisiin ja ihanteellinen vaihtoehto tilanteessa, jossa katto on saatava nopeasti sääsuojaan.

Nopea sääsuoja katolle

Vesikatetta on saatavilla kahden ja neljän metrin levyisinä ja sen kääntöpuolella on vahvat kiinnityskaistat mekaanista kiinnitystä varten. Järjestelmä on nopea tapa kattaa laajat, tuulelle alttiit kattopinnat. Asennus on helppoa ja nopeaa vakio limitysjärjestelmään verrattuna. Kääntöpuolelle hitsatut kiinnityskaistat voidaan räätälöidä kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin sopiviksi.

Protan tehdasvalmisteiset suurkermit voidaan suunnitella yksilöllisesti kuhunkin rakennukseen. Vesikatteen alapuolella olevat liuskat on saumattu jo tehtaalla. Kiinnityskaistojen väli voidaan suunnitella sen mukaan, kuinka tuulelle altis rakennus on ja kuinka lähekkäin kiinnikkeiden tulee olla. Protan tehdasvalmisteiset suurkermit soveltuvat erityisesti sellaisiin kohteisiin, jotka altistuvat koville tuulivoimille.
Laajat kattoalueet voi kattaa nopeasti ja pienellä saumaustyön määrällä. Kermien ansiosta asennustyö on nopeaa, sillä katolle voidaan asentaa yhdellä kertaa suuri määrä katetta, mikä vähentää huomattavasti saumaamisen tarvetta.

Protan tehdasvalmisteiset suurkermit

  • Nopea, turvallinen asentaa
  • Nopea rakennusprosessi
  • Soveltuu ääriolosuhteisiin
  • Säällä ei ole väliä
  • Vähemmän saumoja
  • Katso video Protan tehdasvalmisteisista suurkermeistä

Protan Exposed Roof SE

Kun kyseessä on kattorakenne: Valitse Protan Exposed Roof SE -kate, polyesterivahvisteinen PVC-vesikate, jota käytetään vesikattorakenteissa.

Protan Kiinnitysjärjestelmä Räystäälle

Kiinnitysjärjestelmä räystäille takaa elegantin, tiiviin ja kestävän ratkaisun katon haastavimpiin ja tuulelle alttiimpiin kohtiin.

Protan Tehdasvalmisteiset Valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä