Protan Secret Fix - järjestelmäprotan

Protan Secret Fix -järjestelmän vesikatteet ovat kahden metrin levyisiä ja niissä on hyvin vahvat kiinnityskaistat, jotka on hitsattu poikittain katteen kääntöpuolelle mekaanista kiinnitystä varten.

Ihanteellinen tuulelle alttiille kattopinnoille

Järjestelmä on nopea ja tehokas tapa kattaa katon kaikkein tuulelle alttiimmat alueet, kuten kulmat ja reuna-alueet, mutta sitä voi hyvin käyttää myös koko kattopinnalla. Järjestelmä optimoi katon asennustyön määrän ja vähentää hitsaustyön tarvetta vakiolimitysjärjestelmään verrattuna.

Secret Fix -järjestelmä on kattojärjestelmä, joka voidaan suunnitella yksiköllisesti kuhunkin kohteeseen. Vesikatteen alapuolella on kiinnityskaistat, jotka on hitsattu kiinni tehtaalla. Kiinnityskaistan väli voi vaihdella sen mukaan, kuinka tuulelle altis rakennus on ja kuinka lähekkäin kiinnikkeiden tulee sijaita.
 

Protan Secret Fix-järjestelmä

  • Nopea, turvallinen asentaa
  • Nopea rakennusprosessi
  • Soveltuu ääriolosuhteisiin
  • Säällä ei ole väliä
  • Vähemmän saumoja
  • Näkyvät vesikatot

 

.

Protan Exposed Roof SE

Kun kyseessä on kattorakenne: Valitse Protan Exposed Roof SE -kate, polyesterivahvisteinen PVC-vesikate, jota käytetään vesikattorakenteissa.

Protan Kiinnitysjärjestelmä Räystäälle

Kiinnitysjärjestelmä räystäille takaa elegantin, tiiviin ja kestävän ratkaisun katon haastavimpiin ja tuulelle alttiimpiin kohtiin.

Protan Tehdasvalmisteiset Valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä