Protan Liimattu Järjestelmä

Liimattu järjestelmä soveltuu hyvin kohteisiin, joissa höyrynsulun rei’itys ei ole suotavaa taikka mekaaninen kiinnitys on alustasta johtuen haasteellista tai jopa mahdotonta.

Adhered roof

Kohteisiin, joissa mekaanisia kiinnikkeitä ei voi käyttää

Protanin liimattua järjestelmää voidaan käyttää sekä lämpimissä että kylmissä kattorakenteissa, uudisrakentamisessa ja saneerauskohteissa. Joissain maissa liimaus on hyvinkin yleinen menetelmä, mutta kylmässä tai märässä säässä sitä ei voi asentaa. ikon - renovation
Tämä järjestelmä soveltuu rakennuksiin, joissa on korkea sisäilmakosteus, kuten uimahalleissa sekä katoilla, joissa on vaikea käyttää mekaanista kiinnitystä.Protan on kehittänyt liimattuihin kattojärjestelmiin Protan EX-A vesikatteen, jonka alapuolelle on tehtaalla laminoitu polyesterihuopa.Tämä järjestelmä soveltuu rakennuksiin, joissa on korkea sisäilmakosteus, kuten uimahalleissa sekä katoilla, joissa on vaikea käyttää mekaanista kiinnitystä.Protan on kehittänyt liimattuihin kattojärjestelmiin Protan EX-A vesikatteen, jonka alapuolelle on tehtaalla laminoitu polyesterihuopa. Ikon - new built
3D - adhered roof

     Protan Liimattu järjestelmä

  • Korkea laatu ja kestävyys
  • Hyvä repäisylujuus
  • Ihanteellinen vaativiin kohteisiin                                           
Ikon - !

Protan Exposed Roof EX-A

Eristä kattopinta polyesterivahvisteisella Protan EX-A -vesikatteella. Tätä tuotetta käytetään kattoratkaisuissa, joissa kermi liimataan alustaansa ja sen taustapuolelle on laminoitu polyesterihuopa.

Protan Kiinnitysjärjestelmä Räystäälle

Kiinnitysjärjestelmä räystäille takaa elegantin, tiiviin ja kestävän ratkaisun katon haastavimpiin ja tuulelle alttiimpiin kohtiin.

Protan Tehdasvalmisteiset Valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä