Protan Radon Safe radonsuojausjärjestelmä -kurssi

Protan RadonSafe radonsuojausjärjestelmä -kurssi on 1-päiväinen RadonSafe-radonsulkukermin asennus- ja hitsauskurssi.

Protan RadonSafe radonsuojausjärjestelmä -kurssi on 1-päiväinen RadonSafe-radonsulkukermin asennus- ja hitsauskurssi.

Kurssin aikana opitaan kuumailmahitsaamaan Protan RadonSafe -radonsuojauskermiä, asentamaan detaljit ja läpiviennit sekä asentamaan käytännössä kaikki käyttöluokat (A, B ja C).

Kun kurssi alkaa, osallistujat saavat Protan-työkalusarjan. Se sisältyy kurssimaksuun, ja osallistujat saavat pitää sen kurssin loputtua. Sarjan sisältö:

  • Kädessä pidettävä Leister Triac ST -kuumailmahitsauslaite
  • Suuttimia Triac-laitteeseen
  • Paineteloja
  • Sakset
  • Protan-tarkistustyökalu

Kurssin lopuksi osallistujat saavat materiaalipakkauksen, joka sisältää 120 m² RadonSafe-radonsuojakermiä, homogeenista eristyskermiä, suojahuopakangasta ja detaljit.

Protan RadonSafe radonsuojausjärjestelmä -kurssi järjestetään Protanin tiloissa Drammenissa, Norjassa. Kurssi voidaan erikseen sovittaessa järjestää myös urakoitsijan työmaalla, jossa radonsuojauskermiä asennetaan.

Kurssi päättyy näyttökokeeseen. Kun koe on hyväksytty, osallistuja saa todistuksen Protan RadonSafe -radonsuojauskermin asentajaksi hyväksymisestä. Lisäksi osallistujat saavat tietokansion, joka sisältää käyttöohjeita, hyväksynnistä kertovia asiakirjoja, artikkeleita, ohjeita ja myyntiaineistoa.

Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu kaikille asentajille, jotka haluvat oppia asentamaan Protan RadonSafe -radonsuojauskermiä.

Kesto: 1 päivä