Pientalot

Protan-katot ja -katteet ovat ainutlaatuisia ratkaisuja ja ne kestävät pitkään. Olemme joustavia ja toimitamme tuotteita ja järjestelmiä, jotka sopivat hyvin suuriin rakennuksiin ja kohteisiin sekä omakotitaloihin, autotalleihin, kesämökkeihin jne.

 

Protan tarjoaa huippuluokan ratkaisuja yhtä hyvin suuriin projekteihin, pientaloihin ja vapaa-ajanasuntoihin. Kun valitset Protanin katto- ja vesikateratkaisut, katto suojataan parhaalla mahdollisella tavalla säätä ja tuulta vastaan.

Ratkaisujemme asentaminen sujuu helposti riippumatta siitä, onko katto tasainen, vino, kaareva tai muodoltaan monimuotoinen ja vaativa. Lopputuloksesta tulee turvallinen. Protanin PVC-vesikatteita on saatavilla useilla värivaihtoehdoilla. Profiilien kiinnitykset katteisiin voidaan jättää näkyviin visuaalisen vaikutelman parantamiseksi. Protan Domestic -valikoimasta löytyy ratkaisuja koko kattoa varten, lisärakentamiseen, piharakennuksiin ja vapaa-ajanasuntoihin. 

Protan Domestic -kalvoja käytetään myös ulko- ja sisäpuolisissa ratkaisuissa kattoterasseilla, terasseilla ja märkätiloissa. Protan Domestic -radoneristyskermi suojaa radonilta. Protan-tuotteet kestävät dokumentoidusti pitkään, ja ne vaativat vain vähän kunnossapitoa. Protan täyttää ISO 9001 -laatustandardin ja ISO 14001 -ympäristöstandardin vaatimukset. Yrityksen toiminnan kaikki osa-alueet on tutkittu ja niiden laatu on varmistettu. Paikallinen ja maailmanlaajuinen tuotanto vaikuttaa ympäristöön haitallisesti mahdollisimman vähän.

Saat lisätietoja valitsemalla tuotteen.

Singeli- ja viherkatot

Singeli- ja viherkatot Kattoja, joissa vesikate jää rakenteiden sisään kutsutaan käännetyiksi katoiksi. Päällyskerroksen materiaali voi olla betonilaattaa, soraa (yleensä painolastina) tai viherkatoilla istutuksissa käytettävää maa-ainesta.

Protanin sorapäällyste-, viher- ja turvekatteet

Protanin sorapäällyste-, viher- ja turvekatteet soveltuvat hyvin sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin. Vesikatteemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja pitkästä käyttöiästään. Niissä on ainutlaatuinen liukuestepinta.

Cool Roof-kattojärjestelmä

Protan CoolRoof -kattojärjestelmä heijastaa voimakkaasti auringon säteilyä ja vähentää siten lämmön siirtymistä katosta rakennukseen. CoolRoof-katossa on myös suuri lämpöenergian poistumissäteily, ja imeytynyt tai heijastumaton aurinkoenergia säteilee siitä hyvin pois. Se tekee katosta kestävämmän sekä vähentää rakennuksen jäähdytystarvetta ja kaupunkien lämpövaikutusta.

Design Roof-kattojärjestelmä

Joustavat järjestelmämme parantavat rakennuksen julkisivua, ulkonäköä ja identiteettiä. Katto voi korostaa rakennuksen käyttötarkoitusta, luonnetta ja sen suhdetta ympäristöön.

Protan Solar Roof-Järjestelmä

Protan Solar Roof -konseptissa aurinko- tai termiset aurinkopaneelit voidaan asentaa Protan-vesikatteella pinnoitetulle katolle.

Terassit

Protanin lujilla ja kestävillä terassien ja parvekkeiden vedeneristysratkaisuilla saat korkealaatuisen ja pitkäikäisen terassipinnoitteen ja -vedeneristeen, joka estää kosteus-, home-, lahoamis- ja korroosio-ongelmia.

Märkätilat

Protanin lujilla ja kestävillä märkätilojen vedeneristysratkaisuilla voidaan välttää vuotoja ja niiden mukanaan tuomia kosteus-, home-, lahoamis- ja korroosio-ongelmia. Vedeneristysjärjestelmiämme voidaan käyttää sekä märkätilojen lattioissa että seinissä.

Radon

Protan Radon Safe -radonsulkukermi on polyesterivahvisteinen TPO-kermieriste, joka suojaa rakennuksia maasta tulevalta radonkaasulta. Kalvorakenne takaa hyvän tiiviyden radonia vastaan, hyvän kestävyyden ja turvallisen asennuksen.