Protan terassivesikatteet ja -vedeneristeet

Protanin terassituotteet soveltuvat erinomaisesti säälle altistuville terasseille ja parvekkeille. Niiden ansiosta terassin ja parvekkeen lattiapinnasta tulee vesitiivis, kestävä ja turvallinen.

 

Protanin terassijärjestelmä soveltuu erityisen hyvin terasseille ja parvekkeille, joissa:

  • terassin rakenteiden tulee olla kevyitä
  • terassin ja parvekkeen lattia halutaan pitää puhtaana helposti
  • terassin tai parvekkeen oven matala kynnys vaatii terassin tai parvekkeen lattiapinnassa olevalta vedeneristeeltä ohutta kerrospaksuutta.

 

Protan T Terassi (2,0 mm paksu) ja Protan GT Terassi (2,4 mm) ovat tarkoitettu säälle altistuville terasseille. Näillä kahdella vedeneristyskermillä on erilaiset fyysiset ominaisuudet. Niitä asennettaessa on noudatettava tuotekohtaisia asennusohjeita.

Protan-terassipäällysteet voidaan puhdistaa samalla tavalla kuin huoneen lattia. Ne eivät vaadi muuta kunnossapitoa puhdistamisen lisäksi. Käyttöikäennuste on jopa 30 vuotta kulutuksesta riippuen. Protan-terassipäällysteet jäävät terassin tai parvekkeen lattian pintaan muodostaen lattiapinnoitteen. Niitä käytetään ulkoterasseilla, jotka toimivat kiinteänä tasaisena alustana. Päällyste muodostaa vesitiiviin kulutusta kestävän kerroksen. Se on tarkoitettu kestämään kävelyä ja terassin normaalia käyttämistä. Terassipäällysteen pinta ei ole liukas vaan toimii myös toimii liukuesteenä ja on asiallisen ja siistin näköinen.

Protan-terassipäällysteet on kehitetty erityisesti pohjoismaista ilmastoa varten. Ne on testattu ja dokumentoitu. Pinnoite on testattu, ja se on saanut teknisen hyväksynnän SINTEF Byggforsk -tutkimuslaitokselta.

Näkyviin jäävän terassipäällysteen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Asennustyö tapahtuu erittäin nopeaasti ammattimaisten asentajien toimesta, käytännössä yleensä päivässä suuremmillakin terasseilla ja parvekkeilla, mikä on täysin poikkeavaa kaikkiin muihin parvekkeiden ja terassien vedeneristystekniikoihin verrattuna.
  • Asennustyö voidaan suorittaa ammattimaisten asentajien toimesta lähes sääolosuhteista riippumatta myös sateisina ja talvisina vuodenaikoina.
  • Erittäin hintakilpailukykyinen ratkaisu terassien ja parvekkeiden vedeneristämiseen ja lattian pinnoittamiseen.
  • Kestää voimakasta auringonpaistetta ja UV-säteilyä.
  • Kestää kylmiä vuodenaikoja ja pakkassäätä hyvin.
  • Kestää tutkitusti pitkäaikaisesti.
  • Suuri pistemäisen kuormituksen ja kulutuksen kesto.

 Protan-terassipäällysteet ovat ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä.

Protan GT Terassi

2.4 mm paksu Protan GT -kermi on näkyville jäävä PVC-muovista valmistettu lasikuituvahvisteinen terassivesikate. Se on vahva ja kestää hyvin jalankulkuliikennettä.

Protan T Terassi

Terassit, joissa on paljon liikennettä tarvitsevat kestävän ja vahvan katteen. Protan T -vesikate on suunniteltu erityisesti avoimille katoille, joissa kaivataan esteettisyyttä.

Protan Tehdasvalmisteiset Valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä