Protan Solar Roof-Järjestelmä

Protan Solar Roof -konseptissa aurinko- tai termiset aurinkopaneelit voidaan asentaa Protan-vesikatteella pinnoitetulle katolle.

Valmis katon energialähteille

Oikea vesikate valitaan sen mukaan, onko katolla aurinko- vai termiset paneelit. Aurinkopaneelit voidaan integroida kattoon tai asentaa vapaasti seisoviksi.

Yleensä vesikate kiinnitetään mekaanisesti, kun katolle tulee aurinko- tai lämmityspaneeleja. Protan SE polyesterivahvisteinen vesikate on tähän juuri oikea tuote.

Valitse oikea väri

Aurinkopaneelit toimivat parhaiten silloin kun ne pysyvät viileinä. Vaaleat pinnat heijastavat auringonvaloa paremmin kuin tummat. Jos katolle haluaa asentaa aurinkopaneelit, kannattaa valita Protan Cool Roof ja vaaleanharmaa Protan SE-kermi. Protan Cool Roof -kermillä on yksi markkinoiden parhaista auringonsäteiden heijastumisarvoista. Siksi se onkin optimaalinen valinta aurinkokennoilla varustettuun Protan Solar Roof -kattojärjestelmään.

Lämmintä vettä tuottavat termiset aurinkopaneelit. Tällaisten aurinkopaneelien hyötysuhde nousee lämpötilan noustessa. Siksi katolle kannattaa valita tummat pinnat, jotka imevät auringon lämpöä itseensä mahdollisimman tehokkaasti. Suosittelemme mustaa tai tummanharmaata Protan Exposed Roof SE -kermiä.

Protan Cool Roof - kattojärjestelmä

Protan Cool Roof -järjestelmän valkoinen kate heijastaa auringonsäteitä tutkitun tehokkaasti (SRI – auringonsäteiden heijastumisindeksi). Sillä on myös suuri lämpöenergian poistumissäteily, joten lämpö säteilee tehokkaasti ympäristöön.

Protan Exposed Roof SE

Kun kyseessä on kattorakenne: Valitse Protan Exposed Roof SE -kate, polyesterivahvisteinen PVC-vesikate, jota käytetään vesikattorakenteissa.

Protan Tehdasvalmisteiset Valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä