Näkyvät vesikatto ratkaisut

Tuotteillamme on erinomainen repäisylujuus, mikä on tärkeää paikoissa, jotka altistuvat kovalle tuulelle.

Kestävät ja laadukkaat ratkaisut

Korkealaatuiset vesikattoratkaisumme ovat pitkäikäisiä ja kestäviä kaikissa ilmasto-olosuhteissa, jolloin saat korkealaatuiset tekniset vaatimukset täyttävät, kestävät katot. Tuotteemme kiinnitetään kattorakenteeseen mekaanisesti, vakuumiventtiilein tai kauttaaltaan liimaamalla. Katteet soveltuvat yhtä hyvin loiville kuin jyrkille katoille sekä uudis- että saneerauskohteissa. Protan vedeneristyskermeissä on tukikerros ja ne on päällystetty PVC-P:llä.

 

Protanin vesikatteet:

  • kestävät korkeita ja matalia lämpötiloja
  • ovat UV-suojattuja
  • ovat itsestään sammuvia
  • omaavat hyvän puhkaisulujuuden
  • hitsataan kuumailmalla

 

Sopivin

Tuotteillamme on erinomainen repäisylujuus, mikä on tärkeää paikoissa, jotka altistuvat kovalle tuulelle. Vesikatteemme voi asentaa erittäin kylmässäkin säässä, mikä on hyvä asia etenkin talviaikaan ja muutoin kylmissä olosuhteissa.

Estää liukastumisen

Vesikatteissamme on kuvioitu liukuestepinta, mikä vähentää liukastumisen vaaraa. Kuvioimattomiin vesikatteisiin verrattuna se tuo lisäturvaa niin asennustyöhön kuin huoltotoimenpiteisiinkin.

Itsestään sammuva

Vesikatteemme ovat itsestään sammuvia. Se tarkoittaa, että ne eivät edistä palon leviämistä. Ne ovat paloluokiteltu testin EN 13501-5 mukaan lähes kaikilla alustoilla.

Voit tutustua aiheeseen tarkemmin osoitteessa www.protan.com sekä SINTEF katteiden tekninen hyväksyntä.

Ei avotulta

Protan katteet saumataan kuumailmalla, joten niiden asentaminen on turvallista. Kun valitset Protanin ratkaisun, voit rakennuksen omistajana minimoida asennusvaiheen riskit.

Protan-vakuumikatto

Protan-vakuumikatto on ainutlaatuinen järjestelmä, jonka asentamisessa ei tarvita kiinnikkeitä tai liimausta. Tuulivoima saa aikaan alipaineen, joka imee katteen tiukasti kattorakenteeseen. Mitä tuulisempaa, sen paremmin järjestelmä toimii.

Protan Tehdasvalmisteiset Suurkermit

Protan tehdasvalmisteiset suurkermit ovat paras ja nopein ratkaisu tuulelle alttiisiin kohteisiin ja ihanteellinen vaihtoehto tilanteessa, jossa katto on saatava nopeasti sääsuojaan.

Protan Secret Fix - järjestelmäprotan

Protan Secret Fix -järjestelmän vesikatteet ovat kahden metrin levyisiä ja niissä on hyvin vahvat kiinnityskaistat, jotka on hitsattu poikittain katteen kääntöpuolelle mekaanista kiinnitystä varten.

Protan Liimattu Järjestelmä

Liimattu järjestelmä soveltuu hyvin kohteisiin, joissa höyrynsulun rei’itys ei ole suotavaa taikka mekaaninen kiinnitys on alustasta johtuen haasteellista tai jopa mahdotonta.

Protanin vakio limitysjärjestelmä

Protanin vakio limitysjärjestelmä mekaanisella kiinnityksellä on yleisimmin käytetty Protanin toimittama kattojärjestelmä. Järjestelmä voidaan asentaa kaikille alustatyypeille ja sitä voidaan käyttää sekä uudisrakentamisessa että saneerauksessa.