Design Roof-kattojärjestelmä

Joustavat järjestelmämme parantavat rakennuksen julkisivua, ulkonäköä ja identiteettiä. Katto voi korostaa rakennuksen käyttötarkoitusta, luonnetta ja sen suhdetta ympäristöön.

Katto on rakennuksen viides julkisivu

Erilaiset arkkitehtoniset profiilit ja katon värit kiinnittävät huomion rakennukseen. Tuotteemme ja sovelluksemme takaavat kestävän katon pitkälle tulevaisuuteen.

 

Vesitiiviit, pitkäikäiset katot

Protanin katto- ja vesikatejärjestelmät kestävät dokumentoidusti pitkään. Ne ovat mekaanisesti kestäviä, ja niiden kunnossapitotarve on hyvin vähäinen. Katteet täyttävät kaikki laatu-, joustavuus-, mukautuvuus- ja esteettiset vaatimukset.

Runsaasti väri- ja profiilivaihtoehtoja

Protan Design Roof –sovellukset tunnetaan laadusta, toimivuudesta, muotoilusta ja innovatiivisuudesta. Väri- ja profiilivaihtoehtoja on runsaasti, joten katon ilmeestä tulee elegantti ja innovatiivinen. Ratkaisujemme asentaminen sujuu helposti riippumatta siitä, onko katto loiva, jyrkkä, kaareva tai muutoin muodoltaan haastava.

 

 

Omega-profiili

Profiili on nimensä mukaisesti Omegan muotoinen. Profiilit hitsataan vesikatteeseen asennuksen jälkeen ilman lävistystä. Muoto antaa syvyyttä ja luo ilmettä laajoille kattopinnoille ja sen avulla voidaan luoda ja myös erilaisia kuvioita. Profiilien välinen etäisyys voidaan valita vapaasti rakennuksen muodon mukaan.

 

Protan tehdasvalmisteiset valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä.

 

 

Protan Tehdasvalmisteiset Valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä