Cool Roof-kattojärjestelmä

Protan CoolRoof -kattojärjestelmä heijastaa voimakkaasti auringon säteilyä ja vähentää siten lämmön siirtymistä katosta rakennukseen. CoolRoof-katossa on myös suuri lämpöenergian poistumissäteily, ja imeytynyt tai heijastumaton aurinkoenergia säteilee siitä hyvin pois. Se tekee katosta kestävämmän sekä vähentää rakennuksen jäähdytystarvetta ja kaupunkien lämpövaikutusta.

Korkea auringonvalon heijastumiskyky – vähemmän jäähdytyksen tarvetta

Valkoinen kattopinta heijastaa tehokkaasti auringonsäteitä ja synnyttää vähemmän lämpöä kattorakenteen tummiin kattopintoihin verrattuna. Korkea auringonsäteiden heijastusmisindeksi tekee katosta kestävämmän, vähentää rakennuksen jäähdytyksen tarvetta ja ehkäisee kaupunkisaarekeilmiötä, jolla on merkitystä etenkin eteläeurooppalaisessa ilmastossa.

 

 

Viileässä ilmastossa on hyvä asentaa valkoinen kate esimerkiksi lauhduttimien alle, jolloin katteen pinta on muuta kattoa huomattavasti viileämpi.

Protan Cool Roof -järjestelmässä käytetty tuote on valkoinen Protan SE, joka kiinnitetään mekaanisesti tai varmistetaan vakuumikattojärjestelmän avulla.

Protan Cool Roof on testattu ASTM C 1549-04-ja ASTM C 1371-04a -vaatimusten mukaisesti käyttämällä Cool Roof Rating Council (CRRC) -hyväksyttyjä menetelmiä.

 

 

Saat lisätietoja valitsemalla tuotteen

Protan Cool Roof - kattojärjestelmä

Protan Cool Roof -järjestelmän valkoinen kate heijastaa auringonsäteitä tutkitun tehokkaasti (SRI – auringonsäteiden heijastumisindeksi). Sillä on myös suuri lämpöenergian poistumissäteily, joten lämpö säteilee tehokkaasti ympäristöön.

Protan Tehdasvalmisteiset Valmisosat

Protanilla on markkinoiden laajin valikoima valmisosia, kuten kulmakappaleita, putkiläpivientejä ja ylösnostokermejä