Työterveys, ympäristö ja turvallisuus

Työterveys, ympäristö ja turvallisuus - nämä ovat Protanin toiminnan kulmakiviä. Haluamme olla houkutteleva työpaikka, hyvällä työympäristöllä.

Protan haluaa olla houkutteleva työpaikka, joka tunnetaan hyvästä työskentely-ympäristöstä.

Pyrimme järjestelmällisesti olemaan terveyttä edistävä työpaikka, jossa kukaan ei joudu tapaturmaan eikä sairastu työn vuoksi.

Hyvä terveys on tärkeää Protanin koko henkilöstölle ja tärkeää asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Siksi keskitymme henkilöstön terveyteen ja työskentely-ympäristön parantamiseen jatkuvasti.

Käytämme materiaaleja ja energiaa tehokkaasti. Keskitymme vähentämään luonnonvarojen kulutusta, päästöjä ja jätteiden määrää. Tavoitteemme on, että tuotteemme voidaan kierrättää tai hävittää kaatopaikoilla turvallisesti.

Protanilla on toimivat turvallisuuskäytännöt. Niiden hallitsemiseksi annetaan koulutusta, jotta onnettomuudet sekä ihmisten, ympäristön ja omaisuuden vahingoittuminen estetään.

Työterveys-, ympäristönsuojelu-, turvallisuus- ja laadunvalvontakäytäntöjä valvotaan jatkuvasti sisäisesti ja ulkoisesti konsernin kaikissa osissa.