ProKalk

ProKalk on Protanin kehittämä ja käyttämä väline tarvittavien dokumenttien toimittamiseen.

ProKalk on Protanin kehittämä ja käyttämä sovellus, joka tuottaa projektin alkuvaiheessa tarvittavat dokumentit urakoitsijalle ja asiakkaalle. Työkalun toiminta perustuu norjalaiseen standardiin 3420 ja mahdollistaa tarkkojen hankekuvausten ja tarjousten luomisen helposti.

ProKalk ei ole vain työkalu projektierittelyjen tekemiseen 3420-standardin mukaisesti, vaan sillä voi tehdä myös täsmällisiä tarjouksia. Työkalu hyödyntää Protanin tariffijärjestelmää ja kokemusta, joiden avulla on mahdollista luoda yksityiskohtaisia materiaaliluetteloita ja työmenetelmiä tarjoushinnoittelun ja aikataulujen laatimisen tueksi. ProKalk hyödyntää myös ProPlan-suunnitteluohjelmiston tietoja, jotta voit tehdä erittelyjä. Näin vältät yli- tai aliarvioinnin tarjousprosessin aikana.

Asiakas siis hyötyy ProKalkin tuottamista tarkoista erittelyistä ja tarjousasiakirjoista. Työkalu on ajan tasalla 3420-standardin vaatimuksista, joten sen avulla on helppo laatia dokumentit, joita projektin tarjousvaiheessa tarvitaan. ProKalkin tuottamat dokumentit ovat yksityiskohtaisia ja perinpohjaisia, joten saat niiden avulla selkeyttä projektiisi.