Töihin Protanille

Haluatko liittyä joukkoomme?

Protan on kansainvälinen yritys, jonka juuret ovat Norjassa. Liiketoimintamme perustuu katteisiin ja kalvoihin liittyviin tuotteisiin ja tekniikoihin, teknisiin tekstiileihin, ilmanvaihtojärjestelmiin ja yrittäjyyteen Pohjoismaissa.

Tällaisessa ympäristössä voi luoda mielenkiintoisen uran kotimaassa tai kansainvälisesti.

Pääkonttori sijaitsee Norjan Drammenissa. Meillä on 700 työntekijää, toimipisteet Puolassa ja Iso-Britanniassa sekä osaavia yhteistyökumppaneita kaikkialla maailmassa. Organisaatiomme koostuu osaavasta ja sitoutuneesta eri maista kotoisin olevasta henkilöstöstä. Uskomme yksilöön. Annamme hänelle mahdollisuuden kasvaa ja oppia kehittävissä sekä haastavissa työtehtävissä. Tavoitteena on kannustaa kehittämään osaamista, luovuutta ja vastuuntuntoa. Meillä vallitsee myönteinen ja välitön työskentelyilmapiiri. Pyrimme järjestelmällisesti olemaan terveyttä edistävä ja houkutteleva työpaikka, jossa kukaan ei joudu tapaturmaan eikä sairastu työn vuoksi.

Me Protanilla toteutamme neljää perusarvoa: Sitoutuminen, Yhteistyö, Laatu ja Vastuu. Toivomme, että myös työnhakijat tuntevat nämä arvot omikseen.

Tarjoamme haastavia, mielenkiintoisia työtehtäviä myönteisessä työskentelyilmapiirissä. Suuri konserni tarjoaa erinomaiset kehitys- ja uramahdollisuudet. Protan tarjoaa kunnolliset työskentelyolosuhteet ja kilpailukykyiset edut erinomaisine eläke- ja vakuutusetuineen.

Etsimme jatkuvasti osaavaa henkilöstöä, joka auttaa Protania saavuttamaan tavoitteensa. Jos et löydä itsellesi sopivaa vapaata työpaikkaa, lähetä CV:si.