Protanin liiketoiminta-alueet

Esitkö huippulaadukkaita vesikatteita tai vedeneristyskermejä? Protanin liiketoiminta-alueet ovat monipuoliset. Lue lisää tuotteistamme netissä!

Vesikatteet ja vedeneristyskermit

Vesikatteet ja vedeneristyskermit on Protan-konsernin suurin liiketoiminta-alue. Olemme räätälöityjen näkyviin ja piiloon jäävien kattojärjestelmien kokonaistoimittaja. Lisäksi Protan toimittaa räätälöityjä laadukkaita vedeneristyskermejä märkätiloihin ja terasseille. Toimitamme myös radonsuojauskermejä uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin.

Olemme kehittäneet erikoiratkaisuja cool roof- ja viherkattoja varten. Räätälöimme ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Protan tekee tiivistä yhteistyötä Pohjoismaiden, Euroopan ja Venäjän johtavien urakoitsijoiden ja arkkitehtien kanssa.

 

Ilmanvaihtojärjestelmät

Protanin monikäyttöiset ilmanvaihtojärjestelmät ovat Euroopan innovatiivisimpia. Toimitamme Ventiflex-ilmanvaihtojärjestelmiä kaivoksiin ja tunneleihin kaikkialle maailmaan. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa valmistamme joka vuosi useita satoja kilometrejä kaivoksissa ja tunneleissa käytettäviä ilmanvaihtoputkia. Olemme voittaneet projekteja tekemällä yhteistyötä paikallisten kumppaneiden kanssa Pohjoismaissa, Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Afrikassa.

Protanin ilmanvaihtojärjestelmät tunnetaan ainutlaatuisesta kulutuksenkestävyydestä, monikäyttöisyydestä ja keveydestä. Ilmastointiputkien käyttöikä on pitkä, joten ne voidaan kierrättää. Samalla suunnitteleminen muuttuu helpommaksi. Ventiflex-ilmanvaihtoputket ovat itsestään sammuvia, paloturvallisia ja kemikaaleja kestäviä. Niiden asentaminen sujuu nopeasti ja helposti. Ne ovat huoltovapaita.

 

Tekniset muovikermit

Tekniset muovikermit -liiketoiminta-alue tarjoaa laajaa tuotteiden ja palveluiden valikoimaa useisiin käyttökohteisiin ja monille aloilla. Teknisiä muovikernejämme käytetään muovisissa halleissa kaikkialla maailmassa arktisilta alueilta tropiikkiin, esimerkiksi varastohalleissa, lentokonehangaareissa, liikuntahalleissa, sairaanhoitoteltoissa, speedway-radoilla, pakolaisleireissä ja veden säilytyksessä..

Muovipeitteidemme avulla suojataan tavaroita ja materiaaleja rakennustyömailla, venesatamissa, teollisuudessa ja maataloudessa. Toimitamme vedeltä ja jäätymiseltä suojaavia ratkaisuja maanalaisiin halleihin ja maantietunneleihin. Toimitamme maatalouskäyttöön huoltovapaita siilopusseja, lantasäiliöitä ja lantakasojen peitekankaita. Niiden avulla estetään vuodot maaperään, pohjaveteen ja vesistöihin.

Öljyala on meille tärkeä asiakas. Pitkälle edenneen tuotekehityksen avulla olemme kehittäneet erityisiä kookkaita Oil-bag-pusseja keräämiseen ja säilyttämiseen öljyvuotojen varalta.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tuotekehityksessä ja innovaatiotoiminnassa.

 

Katoista ja katteista

Protan on katto-, vesikate-, terassi- ja märkätilajärjestelmien kokonaistoimittaja uudisrakentamisessa ja saneerauksessa sekä radonsuojauksessa. Maailman johtavat ratkaisumme kehitetään ja valmistetaan Norjassa korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Ne ovat useiden rakennusteknisten laitosten testaamia ja hyväksymiä ympäri Eurooppaa sekä Norjassa.

Lisätietoja

Tekniset tekstiilit

Protanilla on pitkä kokemus ja runsaasti osaamista PVC-pinnoitettujen tekstiilien valmistamisesta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Toimitamme teknisiä tekstiilejä erilaisiin tarpeisiin kaikkialle maailmaan arktisilta alueilta tropiikkiin.

Lisätietoja

Ventiflex

Protan Ventiflex -tuuletusputket on valmistettu kestävästä PVC-materiaalista. Tuuletusputkille ominaista on ainutlaatuinen kestävyys, joustavuus ja keveys. Tuuletusputket ovat pitkäikäisiä, ne voidaan käyttää uudelleen ja ne tarvitsevat vähän säilytystilaa. Sekä Protanin tuuletusputket että liittimet ovat täysin ilmatiiviitä ja varmistavat siten tehokkaan tuuletuksen ja ilman siirtämisen. Protanin tuuletusputkissa käytettävät materiaalit ovat itsestään sammuvia ja ne kestävät kemikaaleja.

Lisätietoja