Protan

Protan on kehittänyt yli 70 vuoden kokemuksella innovatiivisia ratkaisuja globaaleille markkinoille ja vaativiin ilmasto-olosuhteisiin.

Protan on norjalainen konserni ja maailman edistyksellisin toimija kermiteknologiassa. Kehitämme ja toimitamme vedeneristyskermejä, kattojärjestelmiä, ilmanvaihtojärjestelmiä sekä teknisiä tekstiilejä. Pääkonttorimme sijaitsee Norjan Drammenissa ja työllistämme yli 650 työntekijää. Liikevaihtomme on yli 1.2 miljardia NOK.

 

Vesikatteet ja vedeneristyskermit on Protan-konsernin suurin liiketoiminta-alue. Olemme myös erikoistuneet räätälöityihin, joustaviin ilmanvaihtojärjestelmiin, joita käytetään kaivoksissa ja tunneleissa. Niiden lisäksi toimitamme monikäyttöisiä teknisiä tekstiilejä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Protan on myös yksi Pohjoismaiden suurimpia kattourakoitsijoita.

Protan on kehittänyt yli 70 vuoden kokemuksella innovatiivisia ratkaisuja globaaleille markkinoille ja vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa, jotta pysymme teknologian, ympäristöasioiden ja osaamisen aallonharjalla. Näin meille kertyy arvokasta kokemusta ja voimme toimittaa joustavia, räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme paikallisiin tarpeisiin – tarvitsitpa ympäristöystävällistä, vesitiivistä kattoa, vaativaa ilmanvaihtoratkaisua tai teknistä suojausta. Tärkein tehtävämme kansainvälisenä konsernina on suojella asiakkaamme omaisuutta toimittamalla maailman parhaita ratkaisuja.